sourze.se

LudmilaUsamaChrister sant

Äntligen kan sanningen kring tre stora mysterier avslöjas.

Jag vet hur många av er som funderar och sliter ert hår i förtvivlan. Ovisshet och tvivel har blandats med ögonblick av förhoppningar,som snart har grusats.

För enkelhetens skull tar jag hela historien från slutet.

Ludmila erkänner doping, vad hon däremot förtiger är följande; de anabola stereona skickades till henne i pulverform i ett brev. Eftersom Ludmila, som kommer från en enkel bakgrund, hatar att se något förfaras, så äter hon
följdriktigt upp pulvret. Att Ludmila inte går ut med detta faktum som till viss del skulle rentvå henne beror på att hennes förre man hade ett icke helt platoniskt förhållande med Usama b.L. samtidigt som han var gift med Ludmila!!

Detta faktum är så sårande för Lumila med sin djupa ortodoxa tro i bagaget att hon hellre bespottas av media och allmänhet för fusk än det ovan nämnda.

Hur kommer nu Christer Pettersson in i bilden?

Christer som i sin ungdom var fanatiskt inbiten supporter av kvinnlig häcklöpning följde via utsmugglade publikationer den mycket lovande och undersköna Ludmilas framfart över häckarna. Christer blev förälskad på det sätt som man bara blir i kvinnor som hoppar och skuttar.

Det stora problemet var bara att kunna gör sig synlig för den bakom järnridån isolerade Ludmila. Christer vore dock inte Christer om han inte kom på den i hans av trånande kärlek förvirrade hjärna "geniala" idén att ringa upp sina gamla polare Fycking o Äschberg.

Dom tände på alla cylindrar och: Simsalabim, den första dokusåpan var född. För er som inte minns den så heter den "Statsministern" och kan fortfarande då och då ses.

Lumila som också älskade Bailys därför så dåliga tänder föll som över en häck.

Dom vidare turerna i detta triangeldrama kan ni som läser detta själva lista ut.

Avslutning vill jag bara påpeka att alla påståenden i min lilla artikel inte är 100 procent bekräftade.

Jag har försökt att få kommentarer från de inblandade, men hur högt jag än ropat efter dom så möts jag bara av en kompakt men talande? tystnad.


Om författaren

Författare:
Peter Horal

Om artikeln

Publicerad: 07 nov 2001 18:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: