sourze.se

Captain Murphys välter Hultsfred

Efter spelningar på anrika Tantogården och Indieklubben. Mera hitlåtar så var det nu dags för Captain Murphy att erövra Hultsfreds publikens hjärtan.

De fyra grabbarna Victor, Sonny, Fruttas och Johannes kliver upp på scenen Rookie 1 20:10. En minut senare rockar hela metropol.

Killarna fullkomligt chock-öppnar med en fartfylld låt.
Sen så går det bara i ett. De 20 minuterarna som alla demoband tilldelas under Rookie känns på pappret korta. Men Captain Murphy utnyttjar den lilla tiden mycket väl. Men nästan inte någon paus på 20 minuter så tar de oss genom rockens underbara värld. Likt Ramones trollbinder de publiken och får mycket snabbt en ung skara av dansande damer framför scenen som även saknar staket.

Killarna låter inte de klassiska rockposerna hamna i skymundan. Snarare tvärt om. De kromar sig för damerna. Bra låtar. Bra texter. Intensitet i liveframträdandet. Energi. Spelglädje. Vad mer kan man önska sig?

Men en sak som är säker är att Captain Murphy går en strålande framtid tillmötes om de behåller den här stilen. Den spontana känslan efter att ha sett dessa unga herrar är "Jag vill ha mer, mer och mer!!!"

Det kanske borde räcka som omdöme. Eller?


Om författaren

Författare:
Johan Loman

Om artikeln

Publicerad: 03 nov 2001 13:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: