sourze.se

Rädda göre sej inte besvär!

Lär känna dina egna rädslor!

Du, läsare kanske känner igen dej eller så tycker du att jag är "ute och cyklar". Jag vet att andlighet upplevs som "flummigt" av många. Den som tycker det, har jag förståelse för. Självklart alla får ha sin egen åsikt, men jag tycker inte om att bli hånad för det jag tror på.

Jag har själv under större delen av mitt liv varit en logisk och "jordad" människa. Så upplevde jag något som totalt vände mitt tänkesätt. När jag blev introducerad i Reiki-healing, fick jag otroliga upplevelser då mina blockeringar började att upplösas. Undan för undan har dessa släppt, vilket har medfört att jag har fått kontakt med mina känslor. Är nu Reikimaster, vilket innebär att jag kan introducera andra i denna alternativa behandlingsform.

Det finns olika metoder att uppnå harmoni och avslappning, det gäller att hitta sin egen.

Att lämna den yttre världen ibland för den inre är inte att vara verklighetsfrämmande. Det är i alla högsta grad verkligheten du möter då, alldeles din egen.

Vad känner du, vad är du rädd för? Fruktar du att möta andras smärta? Naturligtvis om du är rädd för din egen.
Vad beror det annars på att vissa människor inte klarar av andras gråt? Att visa sina tårar är ju lika naturligt som att uträtta sina behov. Motsatsen är att skratta, ingen blir lamslagen när någon skrattar. Ganska självklart. Det finns t.o.m. kurser i skrattyoga. På begravningar däremot är det tillåtet att låta tårarna rinna obehindrat.

Något som irriterar mej är när folk säger: "Men så kan du väl inte känna." Klart jag kan. för mina känslor är mina, de är aldrig fel, ingen kan ta dem ifrån mej. Däremot kan du välja att inte låta känslorna kontrollera dej utan själv ta kontrollen över dem. Det är lätt att hamna i negativa tankemönster. Ett förfluget ord kan göra att tankenystanet bara växer och växer. Har du nått självinsikt, kan du vända dessa destuktiva mönster. Vet att inom dej finns ett litet barn, som ibland känner sej värdelöst och behöver kärlek och förståelse.

Lär dej att lita på din intuition, du har den. Lyssna mera inåt än utåt. Det första du känner, ska du lita på , för då talar själen. Den har aldrig fel. Tag dej tid, tag hand om dej själv, släpp på prestationskraven, invänta lugnt och tillåt dej bara vara i nuet. Meditera, visualisera, affirmera.Du kommer att bli förvånad så mycket outforskat det finns inom dej, en spännande värld att upptäcka.

Lär dej livets svåra gåta älska, glömma och förlåta.först dej själv. Övning ger färdighet.

Lycka till du läsare!


Om författaren

Författare:
Vivi-Ann Bryggman

Om artikeln

Publicerad: 02 nov 2001 10:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: