sourze.se

Konsten att behaga en kvinna!

En liten lathund för män.

Steg 1. Konsten i att bli en fullfjädrad behagare inleds redan i 12-årsåldern, alltså innan hormonerna helt löpt amok och promt vill ha all uppmärksamhet. Förslagsvis inleder man omvänjandet med varsam hand eftersom ett alltför snabbt kast kan få motsatt effekt. Ett bra sätt är att sluta spela knattefotboll och istället förflytta intressena till tjejigt inriktade områden, såsom dans eller rytmisk gymnastik. Detta leder till vidgad insyn inte bara i omklädningsrummet utan också till större förståelse om vad det innebär att töja. Observera att det är av yttersta vikt att inte förfalla till fjollighet under denna process!

Steg 2. Nu har du stigit in i tonåren och din relation till det kvinnliga könet bör vara mer otvunget om du genomfört steg 1 ordentligt. Det som händer under dessa år är avgörande huruvida du senare i livet blir den behagare du eftersträvar. För det första; Stirra aldrig på bröst om du är iakttagen. För det andra; Låt aldrig någonsin dina fumliga svettiga handflator vidröra dessa bröst innan ägarinnan gett tillåtelse, hur frestande det än är. För det tredje; Se alla romantiska komedier du kan komma över. Insup detaljerna och lista sen upp dom företeelser som gjorde hjältinnan glad. För det fjärde; Könsord är något du tänker tyst, inte säger högt!

Steg 3. Det första förhållandet. Eftersom du hittills umgåtts med kvinnor som en gentleman, bör du vid det här laget känna dig mogen att inleda en romans. Här är det viktigt med intuition, att du känner av vibrationer innan du tar ett steg som kan föra dig över kanten till stupet. En av dina många kvinnliga vänners vänner är att rekommendera till det första hållbarhetstestet. Huruvida du eller hon tar iniativet är av underordnad betydelse så länge du behåller ditt inre lugn. När kontakten väl är etablerad är uppvaktning och tålamod nyckelorden. Små ting som att hålla upp dörren, hänga upp hennes jacka och låta henne tala till punkt, leder dig så småningom dit du längat. Nämligen ner i hennes säng.

Steg 4. Här kan vikten av känslighet inte poängteras nog! Att likt en elefant försöka hoppa studsmatta kommer sluta med hål i resåren. Därför ska du i största möjliga mån vara lyhörd och initiativrik när dina känsliga sinnen uppfattar att det är följsamt. Ett medfött gott handlag stärker naturligvis dina aktier. Oturligt nog är det inte medfött. Skulle det visa sig att den gåvan inte är dig förunnad är det bara en sak som gäller. Igen och igen och igen. Den så kallade inlärning genom upprepningstekniken.

Steg 5. Eldprovet! Naturligtvis förutsatt att du klarat av punkt 4 till belåtenhet, oavsett vilken metod du använt.
Det är nu det kommer visa sig om du är en sann behagare. När romansen utvidgats till ett parförhållande kommer oundvikligen vardagen. Det är här du ska visa om du håller måttet eller inte. Vad som ska tas i beaktande är att det både räknas vad du gör, och hur du gör det. Städningen bör ligga på din lott, liksom matlagningen. Gå gärna några kvällskurser om dina kunskaper känns otillräckliga. Här rekomenderas att du efter "män och mat" hoppar på "massage är njutning". Du bör regelbundet träna och se till att du bibehåller samma storlek som under tonåren. Frukost som du tillagar varje morgon och serverar din älskling i sängen ger extra pluspoäng. Sen bör dina sexuella kunskaper ha accelererat dramatiskt och naturligtvis komma henne till gagn när hon så önskar. Dessutom förutsätts att du aldrig glömmer en namnsdag, en födelsedag eller spontana små presenter som du gömmer lite här och var.

När du nu tagit del av några tips så önskar jag dig lycka till i din strävan mot den perfekte mannen!

Ps. Är det någon som tveklöst får en aha-upplevelse och känner igen sig på pricken, ring mig! ;


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 19 okt 2001 14:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: