sourze.se

Canal runt midnatt

Helt ärligt så suger dom, fett.

Tänker inte alls hymla med att jag zappat över till Canal vid midnatt. Tänker inte alls hymla med att jag ibland vill se. Men i ärlighetens namn, kan nån verkligen bli upphetsad över utbudet som ges? Jag blir det i alla fall inte. Eftersom porr naturligtvis är tänkt att upphetsa blir man besviken när dom är så uselt dåliga.

Dessa silikonstinna brudar som skriker: oh yeah när den välpumpade mannen så mycket som tittar på dom. Fast helst ska det vara mer än en man, ett par tre stycken är lagom för fröken undernådig. Mycket att hålla redo på förvisso, men nog går det alltid.

Försöken till dialog och handling är bara pinsamma. Vore det inte bättre att antingen ta lektioner i replikföring eller hålla käften och bara knulla i stället? Och vem tror dom vill känna sig som "gynekologpatient" när dom låter kameralinsen glida upp till livmodertappen? Dessutom lider manusförfattarna av en akut brist på fantasi. Dom jag har sett är enligt standardformulär 1a: sug en del, rid en del, byt ställningar en del för att till sist låta en kaskad regna över fröken undernådigs ansikte.

Visst, porrfilmerna är gjorda av män, för män. Men är då män i allmänhet så -rent utav tråkiga- att dom tycker standardformulär 1a är upphetsande? Jag kan inte tolka det annat än så, annars skulle ju marknaden digna av härliga filmer som gjorde blodet hett och pirret pirrigt. Tänk en film som inte kändes konstgjord, utan äkta. En film som lät den egna fantasin ta fantastiska krumsprång. En film som gjorde BÅDE män och kvinnor upphetsade.

Fast det är nog att gapa över för mycket.
Men visst skulle det vara skönt med en sån, gärna med Nicolas Cage i huvudrollen, endast iklätt ett leende ;


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 23 sep 2001 13:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: