sourze.se

Tack herr Jung-Abbou!

Har häckat på Sourze flera månader nu och funderat fram och åter om jag platsar här...

Läst en hel del bra saker, mindre bra saker och saker som i ärlighetens namn inte tilltalat mig alls. Det som slår en som rätt nyinvigd Sourzist är viljan av att uppröra, antingen genom en rubriksättning som skriker högt eller kommentarer som ibland är rena påhoppen. Naturligtvis är åsikterna om olika alster högst varierande, men att kalla folk för idioter, fårskallar och kossor trodde jag hörde grundskolan till.

Det andra som slår en är "grupperingarna". Det finns ett gäng som verkligen slickar rövarna på varann, oavsett vad som skrivs. Sen finns nästa bunt som är förbannade på allt och alla, kommentarer som "är du cepe" eller "ditt jävla miffo" är tyvärr ganska vanligt förekommande.

Av den enkla anledningen har jag inte gett mig in i stridens hetta. Det har känts som så futtigt att ge sig in i debatter som har påhopp som främsta kännetecken.

Men jag fick ju ge mig trots allt!

Skrev ett litet futtigt inlägg sent igår kväll, kunde inte släppa tanken på hur dom som utför dylika attentat som det mot USA är funtade. Av kommentarerna att döma trodde varje kotte att jag snackade om mellanöstare, vilket jag inte gjorde. För det första var/är det inte klarlagt då/än, för det andra hade jag ett hopp om att en aldrig så liten strimma sunt förnuft var medfött, oavsett vilka omständigheter du lever runt och i. En spärr som säger halt innan arslet helt har klämts fast.

Med största tydlighet vet jag numer så här dagen efter det futtiga lilla inlägget att jag är:
Fårskalle, sumpanbo Sundbyberg va? och dessutom naiv. Starkt jobbat! Inte ens i närheten. Mja, naiv må väl så vara och fårskalle kanske jag skulle låta vara osagt, men jag är fan i mig inte 08, så det så!

Så jag tackar dig herr J-A för att du fick mig på stridshumör.

Nu ger jag mig in i leken och får den tåla, men jag hoppas att jag aldrig behöver kalla någon för korkad idiotisk skånejävel för att göra min röst hörd...


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 14 sep 2001 11:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: