sourze.se

Människans ego attackerade USA!

Förklaringen till varför terrorist-attacken mot USA hände.

Svaret, finner vi i djuret Människan.

Utan någon som helst logik hatar människan de flesta i sin omivning. Människans ego är större än jorden de lever på - den jord som för övrigt snart är förstörd..

Folk undrar ju naturligtvis varför terroristerna körde sönder World Trade Center häromdagen. Varför undra, när alla människor redan har svaret?

Människan är som sagt ett ego. Den är egentligen inget flockdjur, utan är mest beroende av sig själv. Detta har gjort att människan inte behöver andra för i stort sett mer än att föröka sig.

Med ett ego skapas också ett hat gentemot andra. Människan vill behålla sitt revir, det stora revir som oftast sträcker sig runt vad de kallar "hus", människans boplats. Såklart jagar människan iväg andra som kommer dit, och om inte, så visar den på något sätt sin aggressivitet. Ibland resulterar sådana besök i frustration och undertryckt ilska.

Börjar ni nu förstå varför terrorattacken hände? Inte? Då får jag väl tala mer tydligt.

Djuret Människan avskyr andra människor. Inte alla, men visar oftast stort obehag inför dem. Samtidigt vill Människan utöka sitt revir, gärna så att det sträcker sig över gränser och genom andra länder.

Ett fruktansvärt stort habegär växer sig fram inom dem, men när de inte kan utöka sitt revir, blir resultatet frustration, vilket oftast uttrycks genom våld. Nu är Människan ett väldigt intelligent djursägs det så den har kommit på att bygga vapen för att försvara sin svaga kroppshydda.

Kan man inte få någon annans revir med lite våld, så tar man till större våld. Men vad händer om den andra människan inte vill ge ifrån sig sitt revir, och ständigt kämpar på för att behålla det? Sen kommer en tredje människa och lägger sig i och vill också ha, och kommer med våld och förstör och har sig.

Då kommer tyvärr den tredje människan i kläm, och den får allt våld mot sig.

Ni kanske fortfarande inte förstår min mening med detta, så därför har jag bifogat följande översättning:

USA blev attackerat av okända. Ingen kommer ge sig till känna för det, för i så fall vore de oändligt korkade.
USA fick igen för gammal ost, helt enkelt. Så mycket krig och elände som de har varit inblandat i, så var det självklart att de skulle få igen någon gång. Nu har det hänt.

Men tyvärr bryr jag mig inte. De har nämligen fått tillbaka, precis vad de har gett till andra länder. Och det är rätt åt dem.


Om författaren

Författare:
Katarina Jönsson

Om artikeln

Publicerad: 13 sep 2001 16:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: