sourze.se

Harmagedeon?

Det började med ett flygplan, kraschande in i WTC.
Men var slutar det?

Den största faran nu är inte en ny terrorattack - för den kommer, jag tippar på imorgon den 13:e och den kommer att riktas mot Hollywood. Spekulationer javisst, men det här handlar om religon eller iallafall försöken att starta det stora religonskriget.

För dom två flygplanen som smällde in WTC, symbolen för "den fria världens pengamaskin" ska ju givetvis ses som en attack på det som "den stora satan" USA spyr ut och styr världen med - dollar.

Därför vore det ju inte helt otroligt att nästa attack sker mot USA:s mest kända exportprodukt - Nöjesindustrin.

Frågan är nu om det är västvärldens nya favoritskurk, islam, som ligger bakom. För är det någon med koppling till Mellanöstern så kommer attacken att tillskrivas islam,
oavsett vem, vilka eller vad som låg bakom.

Det är många som just nu är snabba på att peka fingret mot Mellanöstern i utpekandet av en gärningsman, inte bara USA:s regering genom diverse ej officiella uttalanden,
utan också CNN och framförallt, och det här är riktigt otäckt - den kristna kyrkan.

Någon vill starta krig.

Frågan är vad syftet är - att starta ett religionskrig eller ett raskrig. Vilket som, så är det här bränsle till något mycket större än vad vi just nu kan förstå vidden av.

Terror är bara ett sätt att nå obalans, obalans och kaos är nyckeln tilll förändring. Den här förändringen - är allt annat än god.

Jag är rädd. Mycket rädd.

Hade jag mnöjlighet skulle jag lämna staden
och gömma mig på landet...


Om författaren

Författare:
Christian Fira

Om artikeln

Publicerad: 12 sep 2001 15:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: