sourze.se

Smärta i de bakre regionerna

det är inte kul med smärta

Smärta i de bakre regionerna.
Komplikationer vid ryggont.

10,15.
Unge, nåja, herr Gustafson vaknar efter en natts välbehövlig sömn. Han svingar sig graciöst ur sängen bara för att en millisekund senare segna ned på golvet i obeskrivliga plågor. Efter att ha legat där i ca 10 minuter och hittat på ca 1827 nya svordomar får han hjälp av sin åttaårige son att ta sig upp. Såja, nu känns det genast mycket bättre och han linkar iväg för att ta sig an ännu en underbar dag.

10,35.
Efter en snabb kopp kaffe gör sig tarmrörelserna påminda och er vardagshjälte beger sig till avföringscentralen. Knyter upp sin morgonrock och sänker sig ned mot porslinsstolen. Dumt, mycket dumt, han lyckas, under obeskrivlig smärta, resa sig igen. Problem uppstår, orsaken till besöket var ju att få ur sig vissa slaggprodukter. Hur gör man det när man inte kan sitta. Nåja, det löste sig och hur det gick till kan ni själva försöka lista ut, jag satt inte i alla fall.

11,00.
Efter att ha inmundigat lite mer kaffe och ett par cigaretter stående blir det dags för nästa stora utmaning, ta på sig kläder. Det gick men det tog ca 40 minuter.

11,50.
Herr Gustafson bestämmer sig för att vila en stund på soffan, med en fot på golvet och den andra på väggen gick det under omständigheterna bra.

13,00
Hoppsan, på grund av vissa omständigheter måste er invalid ta sig till staden. Det enda alternativet är buss. Ytterkläder tas på, skorna knyts inte av uppenbara anledningar, och ringaren av Notre... förlåt Christian Gustafson stapplar den 100 meter långa promenaden till busshållsplatsen, det tar 15 minuter.

13,20
Bussen kommer och glad i hågen hoppar er elitgymnast på, betalar och sätter sig. Det var inte skönt, kraftuttryck behövs. Olika benämningar av det manliga könsorganet vrålas för full hals och 32 människor tittar förskräckt på pannbenet med det taskiga vokabuläret. Resten av resan står er utsände upp.

13,30
Quasimodo haltar av bussen och tar sig på ca 35 minuter den 200 meter långa vägen till minuten apparaten, tar ut pengar och förflyttar sig till affären. Handlingen avlöper utan större problem.

15,00
Privat färdtjänst plockar upp herr invalid som utslagen i baksätet blir hemfraktad och genast kollapsar av smärtrelaterad utmattning.

22,30
Herr Gustafson vaknar, smärtan är oförändrad och as we speak står han vid datorn och skriver dagbok. Ännu en strålande, underbar dag i den unge mannens liv.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 09 sep 2001 14:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: