sourze.se

Angående min "knulla"-text

Jag kapitulerar.

Nu har jag blivit så erbarmligt trött på att skriva samma förklaringar till upprörda människor att jag tar det här och nu, med förhoppning att nå ut till så många som möjligt. Det borde jag ju, då jag än en gång använt mej av k-ordet i rubriken...!

Hej! Det var jag som blev månadens mest lästa i juli med texten "Vill du knulla med mej ikväll?", en text som ursprungligen skulle handla om videon till "Lady Marmalade voulez-vous couchez avec moi ce soir?" men som kom att bli utlopp för lite alla möjliga känslor och åsikter jag bar inom mej just då. En text som jag härmed för tusende gången erkänner är rätt dålig. Osaklig, rörig, mediahorig - vad ni vill. Den är skriven i stundens hetta. Det är mitt försvar. Jag hade inte en tanke på att den skulle bli så mycket läst som den blev.

Till alla er som reagerat på att jag använt mej av exakt samma förkastliga taktik som de fyra chicksen i videon kan jag bara säga att det var just det som var meningen, det går att läsa relativt klart och tydligt i inledningen av texten. Och tycker ni att mitt sätt att sälja min produkt med sex är kasst så tycker ni rimligen även att deras sätt är det. Bra! Då är vi ju överens!

I övrigt så kapitulerar jag. Visst, jag är en liten rabiat mediahora som tror att jag vet allt om sexbranschen och dessutom är ganska ful och meningslös. Och visst, alla horor och strippor är lyckliga vuxna människor som valt sina yrken själva och går till jobbet varje dag fulla av förväntan och yrkesstolthet.

Lustigt att man ska känna sej nödgad att skriva en sådan här text. Du kan läsa mer som handlar om det här i texterna "Jag får göra som jag vill!" och "Han kallar oss mediahoror". Hädanefter tänker jag släppa den här evinnerliga artikeln... och gotta mej åt den sköna kosingen den inbringat.

Fast, hjälp, tänk om en massa elaka människor skriver en massa elakt om den här texten också? Även denna är ju mer eller mindre skriven i stundens hetta, kära hjärtanes... Då får jag väl skriva en till text för att reda upp alla konflikter som uppstått angående denna...

Hoppas ni mår bättre nu. Jag bjuder på det här. Fast tror ni att ni kommit åt mej nu - ja då är ni mer lost än vad jag någonsin varit.

Puss,


Om författaren

Författare:
Gunilla Jägeberg

Om artikeln

Publicerad: 06 sep 2001 10:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: