sourze.se

Det var bättre förr

Fy fan för alla jävla ouppfostrade ungjävlar.

Det var bättre förr, ju förr dess bättre. Låt mig ge er några exempel. Idag sitter horder av överviktiga ungdomar timtals och ägnar sig åt så kallad surfing på internet. Jag vet nog att det inte är för att bilda sig utan dessa vandaler letar efter onaturliga porrsidor där dom letar efter likasinnade för att kopulera. Fy fan. Jag vet inte om en enda av mina kamrater som knappade på datorer när vi var små. Men så hade vi också lärt oss att veta hut.

Idag pratar varenda unge i sin mobiltelefon som om dom fick sitt syre via örat. Läsa kan dom knappt men klottra snusk på bussar och mobilisera sig på telefon det kan dom, fy fan. Inte skulle vi ens komma på tanken att prata i mobiltelefon offentligt knappast ens privat, heller då, när jag var ung. Vi hade nämligen lärt oss hur man skulle uppföra sig.

Idag skrämmer ligister dagligen slag på hederligt folk genom att hänsynlöst åka inlines i tättbebyggt område. Behöver jag ens säga att sånt skulle vi aldrig göra på min tid.

Idag lyssnas det på musik som inte ens en döv strampinistisk änka skulle kunna stå ut med. Vi lyssnade på vacker musik som vi tyckte om.

Förmodligen det enda positiva som man kan säga om nutiden och dagens ungdom är att snart så tillhör stenåldern dom också.

Det var bättre förr, ju förr desto bättre.


Om författaren

Författare:
Peter Horal

Om artikeln

Publicerad: 05 sep 2001 12:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: