sourze.se

Porrcensuren skapar eliter

Det är inte porrens fel att den är omänsklig, utan censurens. Ni porrmotståndare som retar er på alla sexhungriga nymfomaner i porren - skyll er själva.

Frida Berglund är "förundrad över porren på internet". Hm... Vilken porr? Gay-porren? Eller SM-porren eller sajterna med bara feta kvinnor, eller sajterna med bara smala kvinnor? Eller sajterna där fetischen är att tjejerna skall röka cigarr eller sajterna där dom skall vara gravida, spruta bröstmjölk eller där dom skall ha brudkläder på sig?

Den som "är förundrad" över porren på internet - är den förundrad över att kvinnor piskar män eller att män piskar kvinnor? Förundrad över kiss och bajs, i så fall över att det är män som kissar eller flickor som kissar? Är det en förundran över att vissa sajter fokuserar på människor över femtio, så kallades "grannies" eller att vissa sajter focuserar på gula kvinnor, eller röda kvinnor, eller svarta kvinnor, eller vita? Eller på långa, på korta, på kvinnor utan kläder eller kvinnor med kläder?

Porren på internet är i själva verket allt och ingenting! Den utgör en sådan mångfald att den överhuvudtaget inte kan beskrivas. Man kan varken vara för eller emot porren på Internet. Jag kan personligen vara irriterad över att det finns för få sajter med "the girl next door", eftersom jag gillar att se på bilder av tjejer som ser rätt vanliga ut, och jag kan vara irriterad över att det finns alldeles för många sajter som visar "teens" och "babes" eftersom dessa bilder oftast inte visar människor, utan något dock-liknande, som till 100 procent är fritt från porig hud, födelsemärken eller - hu så hemskt - hårstrån på kroppen.

Jag kan vara oerhört irriterad över att vissa sajter har oskicket att invadera min dator, och automatiskt starta mitt Explorer efter några minuter. Jag kan vara irriterad över all falsk marknadsföring, där man lovar gratisbilder, för att sen försöka skinna en på någon slags avgift ändå framförallt är jag djävligt irriterad över att jag som konsument inte har någon som helst konsumenträtt, eller möjlighet att klaga, eftersom jag då samtidigt avslöjar att jag är en kvinnoförnedrande snuskhummer som är emot jämställdhet. Suck. Skulle jag någonsin vara korkad nog att använda mitt kontokort, och bli skinnad totalt av bedragare, skulle min anmälan genast stoppas in i arkivet över "nedlagda ärenden".

Men porren på internet? Hur den är, kvinnorförnedrande eller vaddå, det kan jag överhuvudtaget inte uttala mig om, utan att samtidigt visa min totala brist på kunskap om det jag uttalar mig om. Är det porren där män kissar på varandra som är kvinnoförnedrande?

Porren på internet är en enda sak: En total mångfald av sexuell stimulans, för den som vill ha den. Jag förstår att alla som vill se något speciellt moraliskt eller feministiskt budskap genomfört i Sverige är irriterade. Varje enskild människa kan ju plötsligt ta ställning själv!

Med den svenska kabelporren är det precis tvärtom! Den är censurerad och därför människofientlig! För att fullständigt gardera sig mot alla anklagelser att stackars svaga tjejer i beroendeställning utnyttjas, eller tjejer som på något sätt varit psykiskt "borta" eller till och med drogade, så är varenda tjej i kabelporren en slags fascistoid elittjej, ständigt kåt och suktande, ständigt prisande mannen som kör kuken i henne, både fram och bak. Porrmodellen MÅSTE älska vad supermannen gör, och visa det tydligt - annars blir kanalen anklagad för att visa sadistiska våldtäkter.

Härmed försvinner allt som är mänskligt: Inte bara finnar kan ju tyda på ohälsa utan också allt som kan vara det minsta besvärligt. Till exempel "nej, gör inte så, det är inget skönt" tolkas som våldtäktsförsök och som maktutövande. Att sex och makt hör ihop, och att vi alla vet det är så, det är självklart, - förklara annars vår panik inför sex med en maktlös, alltid en tjej, av någon anledning killen i handbojor, som inte kan göra ett dugg, antas ju tycka om att vara maktlös, något som en tjej inte kan tillåtas tycka om, för då sviker hon kvinnorörelsen eller nåt.

Allt i sex som är ambivalent och tvekande, trevande och på försök, allt som är inriktad på att förföra och övertala, all sorts sex som på något sätt snuddar vid en mänsklig konflikt - all sån sex blir bortfiltrerad av de politiskt korrekta filtren. Bara den fascistiska elitporren återstår, kliniskt fri från allt som har med mänsklig svaghet, plumphet och klumpighet att göra. Det är inte porrens fel att den är omänsklig, utan censurens. Ni porrmotståndare som retar er på alla sexhungriga nymfomaner i porren - skyll er själva.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 28 aug 2001 10:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: