sourze.se

Fredrik Jung-Abbou sitter i myrstacken

Tar en sockerbit mindre i kaffet i dag och slänger den överblivna i myrstacken.

I myrstacken sitter redan Fredrik Jung-Abbou och tittar på myrorna som äter hans sockerbit. Han klagar på att debatten är tandlös, att jag tar åt mej beror på att han citerar mej ur ett av mej skrivet kåseri, jag skulle aldrig drömma om att ta ett citat ur ett kåseri och kalla debatten tandlös. Ett kåseri är inte ett debattinlägg.

Jag skrev en "insändare", ett lättare kåseri som hette "Suga sög sugit", som absolut inte var något vetenskapligt försök att förändra porren i vårt samhälle.
Om jag hade försökt att skriva en saklig faktabaserad insändare, ett debattinlägg, så hade jag kunnat göra det.
Ser inte du skillnaden på att skriva en berättelse med något korn i och en faktabaserad skrivelse?

Om jag hade skrivit detta som ett seriöst inlägg hade jag lagt ner mera krut på det hela och haft fakta med.
Försöker du på något sätt upphöja dej till den som har den absolut bästa insikten i ämnet och att dina värderingar fungerar bättre än mina?

Du poängterar att du inte pekar ut någon person, men det gör du när du skriver citat som känns igen. När jag skriver en lättsam historia så klampar du in i "kommentarer" och säjer att jag är pryd och emot porr, och drar med dej andra som läser dina kommentarer och så får du det att framstå som om jag skrikit: "huu för porr!" Det har jag aldrig gjort.

Jag är emot enahanda porr som visar att kvinnor älskar att suga. Jag efterlyser porrfilmer som visar annan sex och inte BARA sug. Du försöker tjäna in billiga poäng på att få det att framstå som att du är liberal när det gäller sex men att den gnälliga tjejen inte vet vad hon pratar om.

Jag vet i allra högsta grad vad jag pratar om. Jag har levt ett långt liv och samlat på mej erfarenhet och jag får ofta medmänniskors förtroende som säjer att det är lätt att prata med mej och att dom uppskattar det. Många är dom historier jag hört om killar/män som har haft flickvänner som gått med på det mesta i början av en relation. Vi kan bara anta att det beror på att dom är förälskade och kanske gör det som dom tror förväntas av dom i en ny relation för att dom vill behålla den dom är tillsammans med. Sen när dom känner sej säkrare i relationen, kanske till och med efter att dom gift sej så tar dom till orda eller helt enkelt inte vill göra det där så ofta som dom gjorde från början. Ibland så kryper det fram att dom aldrig tyckte om att "tvingats" suga och att det har äcklat dom. Jag har pratat med många killar som säjer att sånt gör tjejer bara i början sen slutar dom med det, till killarnas frustration då dom faktiskt anser det vara en sexuell akt som bör ingå i det "vanliga vardagliga sexet".

Jag anser att allas sex är naturligt och normalt så länge dom gör det med en partner som vill samma sak. En del sex mår bäst i fantasier om inte ens partner har samma sexfantasier, men det är underbart när man hittar någon med samma fantasier som en själv!

Men jag tror att porrindustrin tänker ut sexet lite för avancerat. Förr i världen stod det en innehållsdeklaration på p-rullarna om vad filmen innehöll så att man kunde välja vilken typ av sex man ville se. Jag vet att det står fortfarande men med den skillnaden att i dag är inte "sug" specificerat utan ingår som i ett samlag.

Jag ville med min tidigare insändare bara påpeka att det faktiskt finns människor som blir besvikna då dom tror att det som visas i sex filmer är något som alla tjejer gillar då dom ser så lyckliga ut i p-rullen. I tidigare sexfilmer var det analsex som gällde, nu är det sugsex. Jag tycker att det är beklämmande att sexfilmer ska behöva följa trender. Sen att jag inte gillar porrindustrin det är en annan femma, jag är kluven till om det är bra med porrfilmer på grund av den människohantering/förnedring som finns. Men för andra kan det vara bra, för dom som inte kan få sex av någon anledning i olika skeden i livet eller som behöver en nytändning och kan få det via film. Eller om det är så att människor kan få för mycket inspiration och att det kan gå till överilade handlingar, vilket har hänt. Men det är många sjuka som får inspiration av olika slag både när det gäller porr och våld och jag är emot en censur.
Jag vet att porr funnits sen Adam gick i kolt, men jag tycker ibland att det går för långt.

Sourze är ett ställe där alla ska kunna skriva oavsett om man är Nobelpristagare eller inte och jag hade inte skrivit ett faktainlägg, snarare ett kåseri med något att begrunda. Om jag skulle göra likadant som ovanstående författare gjorde i kommenterarforumet, på det jag skrivit, hade jag också kunnat sitta och penetrera hans texter och skriva vad jag tycker om dom.

Jag delar gärna ut rosor när jag ser något bra och jag är diskussionsglad, men jag skriver aldrig att någons text är dålig eller tillskriver inte författaren åsikter som inte står i texten. Så läs inte mellan raderna att jag är pryd och emot sex. Jag hade kunnat gå in i flera texter av författaren och skriva kommentarer då även han skriver lättsamma kåserier, ibland utan fakta, men jag avstår från sådant då det kanske kan dämpa någons skrivlusta, och det vill jag ju inte.

Jag har tyckt om dina skriverier hittills, men tyckte inte om det taskigt kamouflerade påhoppet då du, Fredrik Jung-Abbou, gör dej lustig över att jag beskriver saker som att jag somnat med TV1000 på och att mina grannar nog undrar över att jag glor på det. Det var en försök att skoja om det och har absolut inget med prydhet att göra.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 28 aug 2001 11:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: