sourze.se

Välkommen förhatliga höst...

Fy vad jag hatar detta, blött och grått. Till råga på allt stänger uteserveringarna...

Men hallå. Är det så här det skall se ut? Livet alltså! Störtregn och den sköna tropiska sommaren sa "tja ba" och försvann i ett nafs.

Inse att det är 8-9 månader till vi ser ljuset igen. Underbart sköna Norden, snart kommer snöblasket och det är mörkt typ hela tiden!

Det är väl inte så konstigt att unga grabbar äter anabola och ännu yngre tjejer pumpar silikon lite här och där, sticker sedan "over-there" och livnär sig på sina fysiska attribut, blir Playboystjärnor med mera. Om jag idag fick välja mellan stranden och solen, kontra konsum och rabattkuponger - gissa vad jag skulle ta?

Tyvärr är nog det loppet kört, för även om jag pumpade och lyfte så talar kroppen sitt tydliga språk. Det skulle nog bli ett attans rabalder om jag lämnade make och två små...

Varför kan inte jag vinna på lotto, när det sitter en pensionär i soffan var och varannan dag? Inte för att jag missunnar dem det, men jag är lätt avundsjuk.

Bara att inse att nu infinner sig vinterdvalan. Folket försvinner från gatorna, det öppna och gemytliga Stockholm går i ide och har vi tur syns vi nästa sommar. Om vädergudarna är med oss vill säga.

Med andra ord, farväl kära sommar och välkommen förhatliga höst!


Om författaren

Författare:
Lena Odell

Om artikeln

Publicerad: 27 aug 2001 14:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: