sourze.se

Fylla fyrtio suger!

Fyrtioårskris, mitt-i-livet-kris.kalla det vad du vill.
Ett är i alla fall säkert - Det suger!

Jag har alltid tillhört dem som har fnyst eller ryckt på axlarna åt folk som har drabbats av diverse ålders-kriser. "Trams" har jag föraktfullt sagt och skakat på huvudet.

Nu står jag här själv med en fruktansvärd, gastkramande, ångestfylld fyrtioårskris. Förvånad upptäcker jag att alla diverse glada och hurtiga tillrop som jag själv har rapat ur mig åt ålderskrisande vänner och bekanta betyder absolut ingenting.

Som grädde på moset fick jag ett brev i brevlådan från lokala tidningen. Intet ont anande öppnar jag brevet i tron att det är ett prenumerationserbjudande. Men ack vad jag bedrog mig. Det var ett erbjudande om att GRATIS få sin bild och sitt namn insatt i tidningen under jubilarer. På svarstalongen har de varit vänliga nog att redan fylla i mitt namn och min adress, dessutom står det tryckt med stora, feta bokstäver:
"JAG FYLLER FYRTIO DEN 5 SEPTEMBER"

Jag tror jag spyr!


Om författaren

Författare:
Camilla Sydvart

Om artikeln

Publicerad: 22 aug 2001 14:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: