sourze.se

Bara Bajare

Nedan följer en liten story som är helt sann rörande ett par kreativa supportrar. Låt oss säga att den begreppet "Bara Bajare" en helt ny innebörd.

Det är alltså inte jag som skriver utan en källa. Jag har redigerat texten för att bibehålla diskretionen för de inblandande. Ja, läs den i alla fall. Ni kommer att känna er som en litterär koprofag.

Från: Felix D mailto:felix.dtjekan.ru
Skickat: den 15 augusti 2001 10:36
Till: bajentopica.com
Ämne: Ang: Attenzione


GAAAAAAAAH!

Jaja...

Det var en gång 8 glada bajare som fick för sig att dra ner på en weekendresa till halmstad. Det föll sig så lyckligt att just bajen lirade där samma helg!

Efter x antal bira på lördagens dag och natt så bestämde sig dessa glada pajsare för att gå till hbk:s hemma arena: örjans vall. Så efter krogsvängen så gick vi hem till vandrarhemmet, bytte om till shorts, gympadojor och matchtröjor.

Sedan började marschen mot vallen. Det som var liiiite jobbigt var att vallfan låg på helt andra sidan stan, så det tog ca 1 timme att gå dit. iofs med diverse "diskussionsstopp" på vägen med vem som helst.

Väl framme på vallen så var det givetvis klättringsdax. Efter att vi ätit taggtråd så var vi inne på arenan! Rätt kool känsla att vara inne på en allsvens arena kl. 04.00 och lira boll.

Vi lirade en liten match och därefter rullade jag fram det målet som var närmast bortaläktaren för att köra lite straffar.

Då hör vi tjo å tjim från samma ställe som vi kom in ifrån.
Det kommer nämligen 2 bajare till. Inte helt nyktra, varav den ene var HELT NAKEN!

Vi garvade rätt hårt, om man säger så. Den Nakne hade faktiskt ett grymt tillslag på bollen, grymma frisparkar över muren intill stolparna!

Efter en liten stund drar Den Nakne till med vrålet:
FAN GRABBAR, JAG SKA FAN SKITA PÅ MITTPUNKTEN!!!!

Vi blev, minst sagt, förvånade när han dessutom tog tag i saken och gjorde det!

Efter Den Naknes insats kände vi att det var dax att ge upp och packa oss hemåt.

I samma ögonblick så ser vi att det står en polisbil på vägen utanför arenan.

Vi syntes ganska väl, stog mitt på plan, så vi försökte ta oss ut från vallen a.s.a.p.

Precis när vi klättrar över staketet så kommer polisen, stnnar oss och frågar var vi varit!

Ehh, tjaa, vi har varit inne på Örjans Vall, sa vi.
Efter 5 minuters good-cop, bad-cop så fick vi gå hemåt.

Tyvärr så blev en del av Den Naknes kläder stulna, tillsammans med hans körkort och visakort. Trist som fan! Det var nämligen så att det var folk i en villa precis ovanför arenan som upptäckte oss, antagligen var det som som både ringde snuten och snodde grejer av Den Nakne.

På vägen hem efter matchen så stannade vi för att äta.
Samtidigt så var bajenspelarnas buss där, så jag passade på att berätta storyn för Jonas Stark. Han var måttligt imponerad kan man väl säga...


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 16 aug 2001 09:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: