sourze.se

Orden i mitt huvud

Ord som roar, ord som berör eller åtminstone bara slö-läses.

Nu har jag läst alla era andras bidrag av och till under flera månaders tid. Nu är det dags att börja skriva själv. Orden har länge funnits inne i mitt huvud och det börjar bli lite väl fullt nu. Jag behöver köra en "defragmentering av hårddisken" så att nya ord kan få rum. Framöver så tänkte jag dela med mig av mina ord.

Jag kommer att skriva om en del egna erfarenheter, andras erfarenheter och naturligtvis rena rama fantasierna. Allt i en enda röra. Det är så orden fungerar för mig.

En kort presentation om vem jag är kan se ut på följande vis:

"Lätt läs gravt fyrtioårskrisande, ensamstående trebarnsmamma och biomedicinsk analytiker".

Hoppas att mina ord kan roa, beröra eller rent av bara slöläsas av dig.


Om författaren

Författare:
Camilla Sydvart

Om artikeln

Publicerad: 07 aug 2001 09:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: