sourze.se

Sourze, kanal för besvikna kvinnor?

Vad Åsa Wikman vill med sin superfitta det får man leta efter i stjärnorna. Är hon ironisk?

Jag har på Sourze läst ett antal kvinnofientliga inlägg av kvinnor som inte bejakar det egna könet. Ramona Danléns "Sexmanualen för pojkar/män" är dock en liten pärla i mörkret. Hon pekar på vad vi, man kontra kvinna, ska tänka på: mänsklig ömsesidig respekt.

Jag undrar ändå, är Sourze ytterligare en källa för besvikna kvinnor som i sitt liv kastat avundsjuka blickar på snyggaste tjejen i klassen. Hon som fick alla dessa skitstövlar till män.

Vill du knulla med mig ikväll? frågar Gunilla Jägeberg. Vadan menar hon med det?

Citat: "Här har vi unga, snygga, sexiga kvinnor som visar upp sig som sexuellt frigjorda, erfarna och överlägsna. Det ÄR kaxigt att framställa sig som en bad girl och stå för det fullt ut." Slut citat.

Jojo, hon beskriver video covern "Voulez-vous coucher avec moi ce soir?" med Mya, Lil Kim, Pink och Christina Aguilera, som en tolkning av glamorfierad lyxprostution. Tycker hon de är för unga, snygga eller rent av för sexiga? Menar hon att världsbefolkningen ska konvertera till islam och kvinnor ikläda sig slöja?

Tänk på mig kvinnor. Jag har en sambo som älskar att se på sport. När jag sätter mig jämte henne, sjunker ner i soffan och tvingas stirra på alla dessa vältränade män med tvättbrädemagar, genomsyras jag av ständig ångest. En annan är lite kutryggig, börjar se grånad ut och lider av gubbamage. Hon tittar även på amerkianska serier. - Fyfan vad han är snygg, skriker hon till när en tvålfager skådis med silikonmuskler dyker upp i rutan. Vadå, jag bjuder henne på det. Tar vi bort drömmarna finns ej människan kvar, hon blir till ett tomt skal.

Till slut kan jag inte låta bli att hoppa på Ulf Wideström, sexologen som vill att kvinnor ska säga ja till analsex fast de inte vill.

Citat: "leta fram ett par föremål med snoppliknande form: en tablettub, ett ljus... Försedd med dessa tillbehör erbjuder du dig sedan att utföra analsex PÅ DIN POJKVÄN." Slut citat.

Mitt råd är, skit i pojkvännen det finns bättre runt hörnet. Kvinnor är inte mödrar till sina karlar. Det hjälper inte att uppfostra dem till vad ni vill att de ska bli. Menar Ulf Wideström att en måttfull kvinna till en spritglad man ska visa honom hur illa han bär sig åt genom att komma hem stupfull i en vecka, eller att en misshandel kvinna ska börja slå sin man? Jag citerar Peter Le Mark: "- Det blir inte bättre." Det finns andra, även om man inte skulle tro det.

Ulf Wideström, byt arbete och kön, bli lärarinna.


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 02 aug 2001 17:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: