sourze.se

Sex i bilen?

Läser kvällstidningarna som vanligt på webbe

En undersökning om hur många som har haft sex i bilen. Om bilarna som väcker lust, och isåfall vilket bilmärke och vilken färg på bilen. Undersökningen gav svar på dessa frågor:
Har du haft sex i bilen?
Har du klätt av dej i din bil?
Vilken färg hade bilen du hade sex i?

Intressant med dessa undersökningar. Hmm, vem ger pengar till sådant? Bilmarknaden eller? Eller kvällstidningarna för att man ska kunna skriva om sex?

Nej, undersökningen är gjord av ett nätföretag genom en telefonundersökning till 1.000 personer. Men i vilket syfte kan man ju undra. Men vem bryr sej egentligen? Hur tillförlitliga är dessa siffror? Hur många som får en fråga per telefon talar sanning om ifall dom haft sex i bilen eller inte? Ljuger man och säjer ja för att visa att man minsann har gjort "det"? Eller är man pryd och säjer: usch nej?

Om jag blev uppringd av någon som ville prata om mina sexvanor i bilen så hade jag nog blivit lite fundersam och undrat om det var någon sexgalning och hade lagt på eller ljugit dom fulla av vilda historier.

Kastar mej raskt in i tabellen för att kolla ens eget bilmärke, hur man ligger till så att säga och om man har valt rätt färg på bilen så man ligger bra till i statistiken för att kunna få sej lite kuttrasju i bilen.

Fiat ligger i botten. Beror det på vilket land den bilen finns mest i? Speglas kulturen i landet och värderingar?
Speglas verkligen ens personlighet i vilken bil man kör?

Volvo och färgen lila låg högst upp. Men har man nånsin sett en lila Volvo? Jag hänger ju inte med så mycket i bilsvängarna nu för tiden som när jag en gång i världen arbetade på Volvo, finns det lila volvo?C Heter Volvo, Volvoar eller Volvos i pluralis? Ska vara en Volvo - flera Volvo? Never mind...

Kan man gå fram till en Volvo med lila färg och ta för givet att dom brukar göra "det" i bilen? Min egen lilla privata fundering, som nu inte är privat längre, ger mej en insikt om barnfamiljer som har en volvo för att det är en praktisk och säker bil med plats för många och får man inte vara ifred på tu man hand för barnen så tar men en biltur, kanske inte längre än i garaget?

Lite förvirrande är det att en del bilmärken ligger olika till i tabellen när det gäller om man klätt av sej eller haft sex. Kan man ha sex med kläder på? Eller har man tagit av sej kläderna och sen blev det inget av? Blev man störd?

När jag läst artikeln färdigt så kryssar jag i undersökningen som finns där. Har jag haft sex i bilen? Ja eller nej. Läser resultatet och ser att vi som läser denna artikel är uppdelade i 2 läger, dom som har och dom som inte har, det är exakt 50-50. 23.000 personer hade bemödat sej med att svara, eller kryssar dom bara för att sedan läsa sej till vad andra har svarat?

Vad har jag för bil då? Jo, en Ford, så man kom lite längre ner på listan, fast å andra sidan så är den ju svart och där kom jag ju lite högre upp på listan. Offentligs gör jag mina sexvanor när jag talar om vad jag har för bil och vilken färg den har?


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 02 aug 2001 17:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: