sourze.se

Tva hal i vaggen

En javligt frusterande kvall.

denna text ska lasas hogt sa man hor hur larvig man later, dessutom sa kom jag pa mej sjalv med att uttala dom andra orden larvigt ocksa av bara farten, skrattar at mej sjalv, later som min granne som kommer fran ett annat land

Jag kommer hem ifran jobbet extra tidigt i dag, har bara jobbat 8 timmar och ska sitta i soffan och titta pa Ricky Lake, ata nagot gott och slappa. Det finns ingen strom!
Trycker pa knappen och det hander inget alls! Jag gar ut i trappan och laser pa informationstavlan, ringer larmcentralen och felanmaler.
Vad ska jag gora nu?

Jo mobilen maste laddas for den ar nastan tom och jag vantar samtal, men va sjutton jag kan ju inte det for det finns ju ingen strom.

Jag ska ata middag, men kan ju inte varma nagon mat, inte ens koka en kopp kaffe. Jag har massor av videofilmer jag tankt titta pa nagon dag nar jag inget har att gora men videon fungerar ju inte utan strom. Jag tittar pa klockan for att se hur lange strommen varit borta, men det ar ju en elektrisk klocka sa den visar inget alls.

Nu vet jag, jag kan skriva lite pa min bok, men det gar ju inte, jag har ju ingen strom till PC:n. Jag ringer en jobbarkompis, hon ar inte hemma. Jag ringer min pappa, han har inte tid for han ser ett program pa teve, for han har strom han! Jag har massor av tvatt att stryka men ingen strom!

Jag gar nu runt fran rum till rum, vad ska jag gora? Har ingenting som gar pa batteri. Har en flaska Kahlua i det morka kylskapet, ska jag sitta med den pa balkongen, fast da vill jag ha en cigarett, och jag roker ju inte, hjaaaaaaalp!

Åååååååååh, dääär kom den. :


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 10 jul 2001 11:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: