sourze.se

Om vi gick på fest tillsammans...

Detta skulle du antagligen få höra om vi var på nån social sammankomst.

Jag, min familj och familjen Åberg var i Thailand häromåret. Vi blev så trötta på att alla pratade svenska med de som såg minsta lilla skandinaviska ut, så vi bestämde oss för att snacka finska. Typ: Paarasta ännen eller hur det nu stavas, som betyder Får en övertäckas.
Det som vi sa mest var Moi Mukkolat. Min mamma frågade en av oss vad det var vi sa egentligen, och Micke förklarade: "Hej små knattar. Det passade, tyckte vi." Mamma hörde dock fel och tyckte att han sa "Hej små blattar." Jo hejsan. Vi skulle ju verkligen gå runt och säga såå.. :o

Små felsjungningar som släkt och vänner gjort sig skyldiga till: "Must be a reason why Im king of my asshole.." ..king of my CASTLE och "Im honey, honey honey honey." glatt sjungandes i bilen. De sjunger Im HORNY.!

Agnostiker. Vet ni vad det är? Det betyder att man tycker: Gud finns säkert, men det är väldigt svårt att bevisa.
Då kom Erik och jag på ett liknande ord med HELT annan innebörd. Agnoptiker. "Det är MYCKET möjligt att det finns ögonläkare, men det är väldigt svårt att bevisa."

Fortsättning följer säkerligen en annan regnig sommardag.


Om författaren

Författare:
Camilla Holst

Om artikeln

Publicerad: 23 jun 2001 19:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: