sourze.se

Flyttportalen dått kåmm

Seriöst?

Läste i något bostadsföretags blaska om att det finns en jättesmart sak på webben, www.flyttportalen.com. Det skulle vara en samlingssajt för alla som ska flytta, bara att registrera sig, fylla i vad man heter och bor och vart man ska flytta, skriva vad man har som ska med i flytten, t ex min Rembrandt och dyra kristallkronan, persiska unika mattan och matsilvret. Sen ska alla företag i flyttbranschen som står med i flyttportalen gå in och läsa om dig och dina saker och lägga ett anbud eller höra av sig för att få kontakt och ta ditt jobb du vill ge dem.

Jag trodde att nu ska man väl bli som sockerbiten för flugorna och man kan i lugn och ro sitta och pricka av dom företag som ger bäst pris. Inte ett svar efter att jag funnits med där i flera veckor!

Finns det inga flyttföretag som vill flytta mina brandfarliga ämnen och mina kärn vapen spetsar? Skojar!
Jag mailade flyttportalen och frågade hur många förmedlade kontakter de har för de har nämligen ett räkneverk som visar hur många som söker flytthjälp via dem. Den siffran säjer inte om det är så många sen start eller om det är så många som bett om hjälp och hänger i hetluften.

Jag fick aldrig svar på mitt mail till portalen och då slog det mig, hemska tanke, så lätt att göra en flyttportal där man bara kan plocka in uppgifter om vad folk äger och vill ha flyttat och sen bara gå dit och göra inbrott! De har ju fullständig förteckning på vad folk äger och deras adress! De kanske sitter och printar ut och har lunchmöte alla tjuvarna och så bestämmer de om de ska ta fru van der Silverknopfs exklusiva matta eller herr Karlssons unika frimärks samling och hans Bruno Liljefors-målning han ärvde av sin farfar. Vem vet?

Tycker inte om företag som inte har telefonnummer och inte svarar på mail men får privatpersoner att lämna ut uppgifter för att sen nonchalera dem.

Suzanne med flyttlådorna.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 23 jun 2001 19:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: