sourze.se

Att moona en president

Bråda tider stundar...

Ryktet går att det skall bli en stor manifestation. Protesterna mot EU-fascismen och de stängda murarnas politik skall höras och synas. Mötet skall stoppas, skallar de enade uppropen. Alla kommer att vara där! Attac, Ya-Basta, AFA, Globalisering Underifrån, SAC och allt vad grupperna nu kallar sig.

Polisen, ja, de gör som brukligt och går man ur huse, för att bygga murar och kravallstaket och möta hotet.

Celebert besök ska vi ju få, en alldeles tvättäkta amerikansk president ... mr George W Bush "the President of the Land of Rape and Money".

Genom att arrangera en enorm mooningaktion - på några Attacmedlemars initiativ -, tänker en samling paradåsnor visa sin avsky och genuina ogillande för denne - om än tvivelaktige och tvivelaktigt men dock folkvalde - statsman.

Logiskt sett bevisar detta med penibel klarhet, att de verbala argumenten är slut. Finito. Kvar finns bara självförnedringen då ingen annan än den som moonar, kan ta en sådan protest på allvar! Den som blir moonad ser bara en eller en samling patetiska och skrattretande individer, som väljer att visa sitt arsle för världen. Vi kan väl i alla fall å deras vägnar hoppas att det blir en solig dag så det finns någon nytta med det hela, en samling blekfeta ändalykter som för ovanlighets skull får möjlighet att se solen i några sekunder. Men se upp med UV-strålningen, använd solkräm!

Vad kommer då mr Bush att se - om han nu ens hinner - när hans pansarlimousin med tonade rutor ilar förbi folkmassorna? Där för världen att beskåda, finns en samling arslens arslen. I sanning, en samling arslen i dubbel bemärkelse.

Kommer mr Bush att förstå, eller bry sig om vad protesten handlar om? Finns det ett budskap? Mr Bush är ju inte välkommen eller uppskattad - uppenbart - men vad ger er rätten, att försöka stoppa och förödmjuka honom? Det finns med all sannolikhet svenskar som ser fram emot statsbesöket.

Vad blir mr Bushs minne av Sverigebesöket? En samling blekfeta och ludna rövar?

Självpåtagna vänsterideologiska världsräddare som Attac skjuter genom detta sank på sig själva. Synd när Attac ju börjat accepteras i de finare salongerna, och dito börjat få gehör för sin agenda. Och nu, ett självmål i gigantklass.
Heja!! Kunde Timbro eller andra pro-Eu-organisationer få bättre utgångsläge för en spärreld?

Väx upp,
tänk till
..och skaffa er ett liv!

Tack för ordet...


Om författaren

Författare:
Johan H. A. Okker

Om artikeln

Publicerad: 14 jun 2001 09:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: