sourze.se

No comments...

No fucking comments...

Man skriver så pennan glöder, man skriver om sånt man tänker på, sånt man har åsikter om, man kommenterar det andra skriver, man kanske berömmer någon, man kanske kritiserar någon, men man får oftast aldrig någon feedback, man kan ha så mycket att berätta eller säja men lyssnar/läser folk på det man har att säja eftersom kommentarerna uteblir?

Eller är allt man tycker ointressant ?

Ge mej åtminstone lite feedback på min dåliga svenska i ovanstående, så jag vet att jag finns och kan fortsätta att skriva.

Glömmer aldrig när jag för 10 år sen skrev en insändare i Expressen om Annika, ni vet hon i USA som sitter i fängelse för att hennes pojkvän mördade när hon var närvarande men inte aktiv och inte visste vad han skulle göra. Fick inget gehör på min insändare, men kollegor på mitt jobb tyckte att jag var fjantig och utmärkte mej och skulle hålla käften. Hålla käften gör jag aldrig, för så länge jag lever så lever hoppet.

Släpp ut Annika, NU!

Varför kan vi inte få jänkarna att förstå? Jag har skickat så många brev till människor i USA, beslutsfattare, skrivit artiga brev, utan att nånsin få ett enda svar tillbaka.
Det är så jävla orättvist att hon sitter där. En fråga jag fick av en kollega den gången var: känner du Annika?
När jag svarade nej så undrades det varför jag brydde mej!

Jag pratade med en fransyska som sa att svenskar, dom går med på vad som helst och protesterar aldrig mot något,
och har aldrig några åsikter, jag kan faktiskt hålla med henne. Och är det inte uppfriskande med dom franska bönderna som åker in till Paris och dumpar sina grödor på gator och torg när det är något dom vill säja.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 27 maj 2001 08:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: