sourze.se

Till salsadansaren och kroglivskännaren

Till Claes Croner som skrev artikeln "Stockholms krogliv bjuder till stort": Tack för intressant information var man kan gå på krog utan att förnedras... tvärtom.

Hejsan, kul att diskussion uppstår, debatter kan vara "friska". Egentligen gällde min reaktion dessa ständiga skriverier i tidningarna om det häpnadsväckande fenomenet att människor ställer sig i kö för att få gå på krog. Det är på något sätt ett motsatsförhållande till att vilja ha kul och då få stå utanför tills någon på nåder tillåter en att gå in. Det verkar helsjukt.

Jag tänkte då helt enkelt på Berlin en storstad, där jag även är född. Jag har aldrig sett på maken hur människor liksom gör sig beroende av andras godtycke... det är detta som fick mig att skriva det första inlägget.

Det skulle aldrig falla mig in, att utsätta mig för det för att "gå ut"... Tack för Dina tips om trevliga ställen, det Du skrev lät mycket tilltalande. I brist på tillräckliga resurser måste jag nog skjuta upp att gå på krog men vem vet, rätt som det är, så.... jag har skrivit ut hela Ditt "brev" och kommer att spara det, för ibland är man ju några som gärna vill gå nånstans, så jag uppskattade verkligen Dina rekommendationer och visst låter det verkligen inbjudande...

Tack och hälsningar från Hildegard


Om författaren

Författare:
Hildegard Trinkies

Om artikeln

Publicerad: 11 maj 2001 09:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: