sourze.se

Alexa var viktigast

Ulf Wideström skriver i sin artikel "Sourze vinklar sexdebatten" att jag gullade med vissa intervjupersoner.

Det är alltid bra att få höra kritik, så jag tackar för den.

Men jag håller inte med Ulf för det. Intervjun med Alexa pågick i över fyra timmar och jag kan lova den inte var gullig hela vägen. Du kanske inte förstår att det som ser ut som en monolog är resultatet av en massa frågor som jag ställer utan att skriva ut dem i texten.

Ylva Maria; samma sak.

Inger Segelström var en kortare intervju, och kanske därför uppfattas som hårdare. Allt kom inte med.

Om Robert Aschberg skriver du så här:

"Och slutligen tuffades det till ordentligt i kontakten med Robert Aschberg; han fick ta emot insinuationer om att vara i maskopi med Jan Stenbeck - i syfte att missionera för brutalporr."

Jag tycker att det är hemskt att ingen journalist någonsin frågar de som arbetar på TV3 om de känner sig köpta av Stenbeck. Detta med tanke på att Stenbeck låter sina produkter gå i en slags rundgång, så inga pengar någonsin hamnar utanför hans företags sfärer. Till exempel Baren spelas ju inte in i vilken bar som helst, utan den bar som Stenbeck själv äger vad jag har hört gick inte affärerna så bra före Baren, kanske på grund av det äckliga ölet som kallas färsköl.

Så jag förstår inte varför en journalist inte får fråga en anställd på TV3 om det. Särskilt som det var så mycket reklam just för TV1000 i reklampausen mitt i porrstjärneintervjun.


Om författaren

Författare:
Ana Udovic

Om artikeln

Publicerad: 24 jan 2001 16:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: