sourze.se
Artikelbild

Vad köper man i julklapp till en GAIS-are?

Förra julen var lätt. Mycket lätt. Men hur blir det i år?

Förra året när barnen som vanligt frågade mig vad de skulle köpa i julklapp till pappa kunde jag utan svårigheter svara de redan utflugna vuxna barnen:
-Gå till GAIS-affären och köpen ny musmatta eller en ny mugg. Det kommer han att uppskatta så bra som GAIS spelat i år.

Det köptes både musmatta och ett par ganska fåniga GAIS-solglasögon men vilket gensvar dessa julklappar fick!
Maken som inte är överförtjust i långa julklappsutdelningar blev på riktigt gott humör och tog fram whisky. Ett par GAIS-julklappar från svågerninbiten anhängare till Blåvitt väckte också hans odelade förtjusning. Släkten fick också en liten föreläsning om lagets förträfflighet.
Dessa GAIS-julklappar låg sedan framme till allmänt beskådande så länge att jag hotade med att städa undan dem. Någon muttrande kommentar om att jag istället kunde kontrollera ordningen i mitt ! linneskåp låtsades jag inte höra.

Nu till Problemet! Vad i h-e köper man i år?

GAIS har spelat uruselt och enligt vad jag har förstått av kommentarerna efter matcherna har laget inte spelat bättre än Gamla Ankor I Säveån. Golfbollarna har han redan börjat använda på den bana som har flest vattenhål-allt för att de skall försvinna fort. Och en GAIS-julklapp i år skulle vara förödande och väcka släktens odelade förtjusning och sarkastiska kommentarer.

Men hur blir det i år?


Om författaren

Författare:
Monica Belanner

Om artikeln

Publicerad: 04 jan 2001 17:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: