Inlägg #1: Postat: 2006-08-24 14:59:00
|
Leif-Arne |
Var det inte så han sade pastorn: - allt kött är inte svagt.
|
|
Inlägg #2: Postat: 2006-08-24 18:48:00
|
steno |
Det senaste året har krogarna slutat med skalad potatis. Potatisproducenterna "tvättar" potatisarna och krogarna använder dem rakt av. Sådan potatis har inte serverats sedan ölkafeerna gjorde det på 40-talet. Man har rationaliserat bort potatisskalarna och vissa leverantörer forts
|
|
Inlägg #3: Postat: 2006-08-24 22:24:00
|
Lars Nilsson |
Lite väl generell kritik mot allt utländskt. Den som exvis är sugen på en god biff går knappast till en kinesrestaurang då nötkött inte ingår i det klassiska kinesiska köket. Det gör däremot gris. Inte heller går man till en indisk eller pakistansk sådan om man är sugen på nötkött. Men går man till en arabisk restaurang så förväntar man sig självfallet utmärkt lamm.
|
|
Inlägg #4: Postat: 2006-08-25 21:42:00
|
steno |
Lars Nilsson säger att det finns för många lunchkrogar i förhållande till efterfrågan. PGA det håller de låga priser och billiga råvaror. Jag menart att mat hatr aldrig haft så hög status som nu. Kockar lagar och smackar och smakar i varje media. De skickliga kockarna får gäster till sina krogar vare sig de finns iÄlvsjö telefonplan eller i mörkaste byn i Norrland. Och folk vill betala för vad de erbjuds. Ställ högre krav Lars och ni andra
|
|
Inlägg #5: Postat: 2006-08-27 06:19:00
|
piabrooks |
Men gubben, det var val darfor du betalade 49:50 for maltiden?
|
|