Kvinnor som är pedofiler - finns de?

Inlägg #1: Postat: 2005-02-08 23:22:00
NisseO
Jag kan mycket väl tänka mig att man i genusfuskar-leden gärna vill ha konkreta bevis för att deras konspirationsteori om livmoderfeminism ändå har fog för sig. Och det är väl därför man drar sådana lättvindiga slutsatser, utan att se sig om i världen och hitta samma strukturer där. Kvinnor är överallt norm, dvs. norm för det oskyldiga offret.
Inlägg #2: Postat: 2005-02-08 23:22:00
NisseO
Det gäller kvinnor som mördar i Knutby och förhållanden liksom kvinnor som misshandlar sin partner Maria Carlshamre och DET är en anledning till att kvinnor får mildare domar som håller streck för en empirisk granskning utanför den genusfeministiska ideologiska inskränktheten där könsmaktsordning och genuskontrakt som underordnar kvinnor ska integreras i varje svar, även om man tvingas avge det på förhand som Eva Gothlin.
Inlägg #3: Postat: 2005-02-08 23:42:00
Fowler
Då kanske du har en egen förklaring, som inte är genusteoretisk, till varför kvinnor är norm för det oskyldiga offret. Men skyll inte på feminismen för det lär ju inte ha varit ett dugg annorlunda för 50 år sedan. Men är det ändå inte lite genusteori som smyger sig in? du påstår ju faktiskt att olika normer gäller för kvinnor och män.
Inlägg #4: Postat: 2005-02-09 01:45:00
Jan E
I och för sig en avvikelse från ämnet, men eftersom NisseO inte kan låta bli att kasta skit på Maria C så kanske han kunde ha vänligheten att berätta mer om den misshandel av sin man som Maria C anklagas för. Att hon inte dömdes kanske möjligen beror på att det våld hon utövade genom att smälla igen en dörr som skadade makens hand bedömdes som ringa i förhållande till den 8 år långa systematiska misshandel som mannen utsatte Maria C för?
Inlägg #5: Postat: 2005-02-11 16:55:00
Kruzze
Sen när blev hämndåtgärder lagliga i Sverige?? Är vi tillbaka i "öga för öga och tand för tand"-tiden igen?
Att hon inte blev bestraffad för det hon gjorde mot sin make bekräftar ju bara det Nisse försöker säga.
Laddar...