Inlägg #1: Postat: 2002-09-11 18:07:00
|
ahnberg |
Helt riktigt. Folk blir faktiskt lurade dag ut och dag in på grund utav sin okunskap. Stackare som får nöja sig med billiga råkopior resten av livet. Har hört så mycket rövarhistorier från min bror som huserar i resturangbranchen att man spanar in stället både en och två gånger innan man går ut och äter.
|
|
Inlägg #2: Postat: 2002-09-11 21:48:00
|
Lena V |
Hackad fläskkotlett, elefantöra, brrrrr det är så att man får hurven. Lovar att springa så fort jag kan om jag någonsin får se "hackad oxfile" på någon meny!
|
|
Inlägg #3: Postat: 2002-09-11 22:45:00
|
Anna Li |
För att inte tala om hur många gamla sega tuppar som serveras som kyckling... Läskigt när man är okunnig - man känner att man blir lurad, men vågar inte riktigt klaga.
|
|
Inlägg #4: Postat: 2002-09-11 23:27:00
|
Mikael V |
...en annan grej. Dessa potatisar som legat under det där locket, gud vet hur länge, å ändå beställer man en dagens, och får dessa potatisar som inte smakar potatis, bara ÅNGA! Japp, kändes bra det där.
|
|
Inlägg #5: Postat: 2002-09-11 23:30:00
|
Lennart |
1943 jobba jag som elev på rest. Druvan i Malmö. Kött var på kuponger och då köksmästarinnan samlat köptes halva oxar in. Denna gång 4 st. Som Du skriver allt skrap skylle malas av det unga kockämnet.
|
|
Inlägg #6: Postat: 2002-09-12 11:42:00
|
Lars |
Tack för tips. Fortsätt du och lennart med era minnen och kunskaper så vi får lära oss litet inside-tips
|
|