sourze.se

Det e bråttom nu!

Vad ska till för att vi ska reagera tillräckligt snabbt?

Under en längre tid har jag som privatperson jobbat hårt på att hålla igång det lilla ekorhjul jag befinner mig i och som jag p g a stigande ålder accepterat. Det är ibland så att vi superhjältar som har som egenskap och superkraft att kunna tänka och viktigast av allt ifrågasätta, lagt ifrån oss allt ansvar av att rädda folket och planeten vi bor på, det kommer yngre och starkare krafter, tror vi.
Men emellanåt händer det att man märker att tiden blr knapp och man våndas över hur man ska få folk att vakna i tid, då det inte känns som att det ska hinnas. Idag rör vi oss numera med problem som är globala, man kan inte syssla med småpotatis som att förbjuda dieselbilar i inre stockholm eller lägga ut en flygskatt när det kommer att påverka lika mycket som en piss i nilen.

Ni får ursäkta mig alla milövänner som tror att ni kämpar så att det räcker men att vara trädkramare när träden ändå är dödda hjälper föga.

Innan jag vågat skriva detta har jag väntat på just bevis om detsamma och det har nu kommit, så varsågod och skölj när ni ser denna korta redogörelse för det som skrämmer mig otroligt mycket med tanke på vilka galningar som väljs fram i dessa tider som presidenter och dylikt.

Vi kan inte vänta längre med att agera och vi måste väl ändå kunna kräva att vår regering stoppar detta ofog i alla fall i våra skyar.

Jag ger mig nu ut i ekorhjulet igen med hopp om att någon ung och tillräckligt stark tar tag i detta för snart behövs det inga ekorhjul, och jag förundras över hur vi kan blunda för det självklara när det faktiskt förstör allt vi har, det känns som att miljövännerna räddar en kvist som sitter på en gren som ändå sågas av.

Här kommer den filsnutt som fått mig att äntligen kunna skriva detta utan att anklagas för att äga en foliehatt.Länk: youtube.com


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 01 nov 2017 22:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: