sourze.se

Krama en polis!

Det behövs mer kramar i vårt samhälle och turen har kommit till polisen som är i stort behov av dessa.

En läkare kan göra ett fel, en målare, en politiker och gud vet vem som inte kan, men när det kommer till polisen, ja då ska det sannerligen inte göras några fel, och fel för den delen det räcker att dom hamnar i en situation där de behöver avlossa ett vapen.

Stor utredning, skriverier i media så det förslår, är de satta att vakta en demonstration, då kan man utan vidare som motdemonstrant kasta gatstenar i huvudet på polisen, de är väl inte farligt eller? Hur ser vi sedan på våra poliser?

Nästa gång du ser en polis, så gå fram till denna och säg så här: "Jag vill tacka dig för att du offrar så mycket för att jag ska kunna leva tryggt, jag tänker ge dig en kram". Man bör nog göra på just deta sätt för de är liksom inte vana vid sådant beteende från invånarna.

Tänk dig att vara polis, du har givetvis ett hem som alla andra, en familj, kanske, med fru eller man och barn, alla samma problem som vi andra har och ändå ska du när du stänger din ytterdörr kunna agera rätt utan att låta känslor av t ex en kanske stundande skillsmässa eller barn som mår dåligt, och gud vet vad vi råkar ut för i våra liv, ekonomiska problem, gamla och sjuka föräldrar som lever på väldigt lite pengar, allt det där som vi andra råkar ut för råkar således även poliser ut för när de inte är poliser, men vet ni vad? Även när de är poliser bär de runt på allt skit runt om i livet, precis som vi andra, men det får inte synas eller märkas på något sätt.

Och vet ni varför det händer även dom? Just för att vi är samma, vi är alla människor precis likadana. Bara olika yrke.

Så som sagt nästa gång du ser en polis, säg att du beundrar att hen utsätter sig för allt hen gör, för en mager lön och väldigt lite tacksamhet, att hen nu ska få en kram, och så ska ni se att det sprider sig som ringar på vattnet, jag lovar!


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 04 feb 2016 08:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: