sourze.se

Alla är inte rasister hos Sverigedemokraterna!

"Det är helt klart att det är Ohly och Sahlin som har varit nyckeln till Sverigedemokraternas framgångar. I stället för att som papegojor upprepa skällsordet rasist så kunde de kollat vad SD-sympatisörerna är missnöjda med och vad som inte fungerar i deras vardagsliv."

Att var femte svensk skulle vara rasist är ett befängt påstående, som inte har med verkligheten att göra. Att beskylla alla sverigedemokrater rakt över för att vara rasister är populärt bland politiker. De som började med det var Lars Ohly och Mona Sahlin. Och nu har också Stefan Löfven och många andra följt efter. Ju mer Mona Sahlin åker omkring och blarrar om rasister desto populärare blir SD. Hur många som är ideologiskt renläriga rasister inom partiet är det ingen som vet. De kan möjligen vara 1000 personer. Ju mer de blir uppmärksammade desto nöjdare kommer de att känna sig. Det bästa vi kan göra är att ignorera dom. Rasister finns säkerligen inte bara i SD utan i alla partier. Nej,  Det finns mycket som man kan kritisera i samhället. Konsumtionssamhället har gått för långt. Nu har Sveriges medborgare blivit 3.9 % rikare på ett år. De procenten går säkerligen till mer konsumtion och inte till att minska klyftorna i samhället. De skulle också utan vidare kunna betala utgifterna för alla asylsökande under ett år.

Sveriges mest naiva personer just nu är Mona Sahlin och Hans Rosling. De håller på med falsk marknadsföring av verkligheten. Det är verkligen pinsamt att höra deras svammel. Det finns större problem i samhället än dessa 1000 rasister. Det finns t ex 350 000 diabetessjuka. De har det verkligen inte lätt och borde uppmärksammas mycket mer. Det finns hur mycket som helst att förbättra i Sverige. Att komma med skällsord är ingen bra väg att gå på. Inte heller som Rosling komma med falska förhoppningar om en ljus framtid är att bädda för små och stora bakslag. Bättre att se sanningen i vitögat.


Om författaren

Författare:
Lennart Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 08 dec 2015 22:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: