sourze.se

Dags för Sverige att ta ett steg (fram)bakåt!

Inte vill vi ha kunskap,vetenskap och mångfald i det här landet. Bort med sånt trams.

Äntligen är det dags. Länge har Sverige varit en förebild för andra länder, länge har Sverige förespråkat välfärd, rättvisa, jämställdhet och mångfald. Nu får det vara nog! Jag menar någon måste ju sätta stopp på det här. Hur ska annars alla andra länder få chansen att verka som förebilder?

Ibland krävs det baksteg istället för framsteg, och det gäller bara att acceptera det. Ni som inte kan tänka er att offra er själva för en så stor bakgångsrik förändring får väl ta och flytta till ett land som är mer anpassade efter era värderingar och har samma nivå av intellektuell grund. Det är inte Sverige som ska behöva fylla era löjliga önskemål! Jämställdhet för alla? Det är absurt! Den dagen ni inser att det är stor skillnad på vi och dem, och det faktum att vi varken behöver vidareutbilda oss eller utveckla vårt intellekt och vår emotionella intelligens, då kan ni få lov att ansluta er till oss.

Inte vill vi ha kunskap, vetenskap och mångfald i det här landet. Bort med sånt trams! Det nya Sverige ska byggas på rädsla, främlingsfientlighet, enhetlighet och självklart midsommar. Heja SD, ni är på rätt väg och heja för era bakåtsträvande strategier.  


Om författaren

Författare:
Mahta Behzadi

Om artikeln

Publicerad: 28 nov 2015 19:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: