sourze.se
Artikelbild

Ur led är tiden!

Ingenting känns säkert längre, vem är boven och vem ska vi vara rädda för?

Ingenting är längre som förut, då visste man att USA var "the good guy" och Ryssland motsatsen. I dagarna har Ryssland, på några dagar, åsamkat Isis mer skada än vad USA har lyckats med på ett år. Man talar om att det finns de som tjänar massor på att det krigas - och till slut börjar man faktiskt undra vad som är sant, Isis kör runt i tusentals splitternya Toyotas, som man givetvis undrar var dom kommer ifrån, Kina är plötsligt berett på att ge sig in i krigsleken och plötsligt har vi ännu en deltagare, Mitt i alltihop flyr alla dessa tiotusentals ensamkommande flyktingbarn som vi givetvis måste kunna hantera, i bakgrunden asgamar som Bert Karlsson och andra parasiter som blir rikare och rikare på att erbjuda flyktinboenden, som inte klarar av att vara rena, torra och varma. Mat som är usel för att göra så stor vinst som möjligt på människor som inte har något. 150 kronor om dagen borde räcka för att få fram hur fin mat som helst.

Öppna upp skolmåltiderna kvällstid så att vi kan laga maten kommunalt och leverera den själva, se bara hur lite skolmat får kosta och ändå är den duglig. Staten borde ta över flyktingboendet så att alla pengar stannar inom kommunen och inte i privata aktörers fickor. Det är inget fel på fri företagsamhet, men i lägen som detta, med mänskligt lidande, så ska inte vinst finnas med i bilden, detsamma gäller skola och vård samt äldrevård. Vad tusan är det som händer i gamla Sverige, Olof Palme måste väl ändå vända sig i graven, jag vänder mig i alla fall oroligt i sömnen när Ebba Bush Thor hellre skickar landet in i total kaos än att det regeras med socialdemokratisk politik. När vi är i ett så akut läge med alla flyktingar och borde ta oss samman och hjälpas åt utan att tänka partipolitiskt och istället klara anstormningen först och sedan dra oss tillbaka till våra partier, lägger denna tokiga tjej champagnen på is.

Vi står inför en av de svåraste uppgifterna i modern tid och KD tar tillfället i akt att verka politiskt istället för mänskligt, men vad tusan ska man vänta sig av ett parti som tror att Bibeln är verklighet. Får hon genom det hon vill kommer t o m jag att börja be. Decemberöverrenskommelsen är just som det heter en överrenskommelse, en sådan ska inte brytas och om man nu måst det så, för guds skull, inte nu mitt i denna soppa.

Tror Bert Karlsson att han kan ta med sig pengarna när han dör så kan jag upplysa att så inte är fallet, och han kommer inte att gå till historien som hjärtlig, det är ett som är sant, hur mycket behöver man för att bli nöjd? Tänk om någon med pengar även hade hjärta, nej de mest fantastiska historierna utspelar sig i fattigdomen, där människor är människor.

Det har kallats till extra regeringsammanträdde den 9/10 och Gud vet vad det handlar om, men sover gör jag inte. I Malmö river man ett tältläger för statslösa palestinier men andra tältläger ger man sig inte på! Vet vi inte vad palestinierna går genom i sitt hemland, men tälten river vi. Jag förstår ingenting, och mitt i allt detta så hör jag inte ettt ord från statsministern. Var tusan är han? Ta din jävla bil och åk runt och titta på flyktingboendena, besök ensamkommande flyktingbarn och visa att du är intresserad, uttala dig om något i alla fall och var inte så jäkla svensk! Vi behöver se att du kan ta beslut, riktiga sådana, även jag är missnöjd nu, sorgligt nog, Stefan du är ingen ledare och jag har hoppats länge nog nu.

I brist på hoppet om att kunna förändra, tar jag fram min ryska ordbok för att plugga lite, engelskan har jag om amerikanen kommer och sist men inte minst så sätter jag mig i lugn och ro mitt i vanvettet och äter asiatisk buffe, man kan lika bra vänja sig vid maten om kinesen kommer.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 09 okt 2015 09:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: