sourze.se

PR strategen Adam Tensta!

Det är så otroligt sorgligt att man kan utnyttja sitt kändisskap på ett så fult sätt!

Mitt i din fantastiska sommaren som blomstrar och allt som hör därtill sitter jag och tittar på morgonteve och får se hur Adam Tensta reser sig i morgonsoffan och helt sonika går därifrån. Bäste Herr Tensta finns det inte större orättvisor du kan ta dig an, måste du använda alla till buds stående medel för att marknadsföra ditt senaste album, och detta som resulterat i hot och önskan om våldtäkt på Louise. Sätt dig ner och begrunda vad hon sagt, det finns inget rasistiskt i detta och det hon får utstå är otroligt dyrköpt pr-tid för dig. För inte så länge sedan kallades färgade människor för hottentottar i uppslagsböckerna så vi har faktiskt kommit en bit på väg och hur i hela fridens namn kan du kräva att Louise Andersson Bodin ska veta vad som är rätt att säga? Färgad? Neger? Mörkhyad? Afrikan? Den kunskapen finns inte och då vi nu kallar dvärgar för Little People" så kanske vi ska kalla er för "Tall people" man vet inte från dag till dag vad som är rätt.

Blir du inte arg på allt våld runt om i världen och alla orättvisor som sker så bli inte förbannad på en liten tjej från Grums, Jag har tappat all respekt för människor som inte har förmågan att ge den förståelsen som de annars kräver tillbaka, vi måste alla samverka till att få ett förstående och förlåtande samhälle där alla kan leva med varandra. Louise Andersson Bodin från Grums har fått så många terribla hot att jag endast kan undra vad det är för människor som lyssnar på din musik.

Be Louise Andersson Bodin om ursäkt och skäms killen, detta var vidrigt!


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 21 jul 2015 08:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: