sourze.se

Ge Löfven lite jädrans arbetsro!

Så fort valet var klart började klappjakten, vem kan vi hänga ut, vem gör bort sig om vi frågar si och så, skäms på er Sveriges media!

Media har verkligen gått man ur huse för att hitta så mycket dåligt som möjligt om alla som finns inom Miljöpartiet och Socialdemokraterna. För vad säljer bäst när det gäller tidningar om inte smutskastning och sladder om andra människor. Detta vet vi och att vara journalist idag kan faktiskt jämföras med att vara papparazifotograf, hitta den vi kan hänga ut kosta vad det kosta vill. Skäms på er, det en gång så aktade och eftersökta jobbet som nu är en skam. 

"Rejält besviken på regeringen", twittrade RF-ordförande Karin Mattsson Weijber. "Katastrof", twittrade tennisesset Magnus Norman. "Tragiskt", tyckte skidstjärnan Thomas Fogdö. Så skriver man om det oförändrade idrottsanslaget, förstår ni vad jag menar? Tror ni att någon av de här tre nämnda har någon erfarenhet av hur det är att som ensamstående förälder behöva söka socialbidrag om man varit sjuk två veckor och lönen inte räcker till mat? Det är precis där vi är med ett urholkat skyddsnät och de fattigaste rasar genom klasavis - men idrott de e viktigt.

Tänk på vad det är för jobb som Löfven ska göra, han ska vända på en skuta som klätts med guld men ombord svälter folk ihjäl. Presstöd det vet jag min själ inte ens vad det är, behövs det stöd för att pressen ska överleva? Stäng då ner skiten för kan den inte överleva själv är den inget vi vill ha, så de så. Se det som ett steg framåt i utvecklingen, att journalister som ska överleva på sin journalistik helt enkelt får hitta andra kanaler om dom är duktiga nog, annars, byt jobb, det får andra göra.

Miljöpartiets språkrör Åsa Romson och Gustav Fridolin har vetat om att topptjänstemannen på riksdagskansliet har dömts för narkotikasmuggling. Tjänstemannen själv vägrar prata med Aftonbladet i kväll. Men hans chef, statssekreterare Per Ängquist, (MP), tar honom i försvar:
– Några arga samtal blir det säkert. Men jag står för mitt beslut att anställa honom, säger han till Aftonbladet.

Så här står det i aftonbladet idag, Åsa vad i helsicke tänker du på? Du ska stötta Stefan och nu när ni som parti är i rampljuset, vad gör ni,  detta? Vad tror ni detta sänder för signaler till ungdomar? Hur allvarligt är ett narkotikabrott? Den här mannen hade inte fått anställning som personlig assistent eller på dagis - men toppjobb inom politiken! Kan inte ni miljöpartister i alla fall låtsas att ni har en normal inställning till narkotika? Jag blir mörkrädd, Fridolin verkar vara en frisk fläkt, men om han vetat om detta tycker jag inte att han är lämplig heller, vet hut miljöpartister! Och sist men inte minst, du som är dömd för narkotikabrottet, anser inte du att det är lite tidigt att bli toppolitiker så länge det finns kvar i ditt register? Hur korkad är du?

Alice Bah Kuhnke, du kan vara precis det Löfven har tänkt att du ska vara, en otroligt frisk fläkt som den post du fått ger möjlighet till, men om du är osäker på vad du ska veta och inte veta så får du väl för helvete sätta dig vid datorn i en vecka och läsa in dom sakerna, och får du frågor du inte kan svara på så säg då för tusan att du ska återkomma till det, göm dig för fan inte, axla den jätteviktiga roll du fått av Stefan och lägg all din tid på att läsa in de saker du ska kunna, för Stefan har rätt om dig endast om du lever upp till det, och det ligger helt och hållet hos dig. Sen att en journalist ställer en idiotfråga om Pippi och en negerkung, då får du faktiskt svara att "Om det var din viktigaste fråga idag så släpp fram andra istället", punkt slut. Skaffa dig skinn på näsan och lev upp till det Stefan gett dig.

Har media gett oss något positivt alls om regeringen? Det finns faktiskt en hel del och under tiden som inte alla får de anslag de vill så kan ni väl i alla fall ge Stefan lite jävla arbetsro, när det finns pengar så kommer dom var så säkra men innan man kommit tillrätta med fattigpensionärer, vårdkaos, barnfamiljer situation, försäkringskassans agerande likt nazister som säger "Vi lydde bara order!" och så många andra som glömts och fallit mellan stolar under den förra regeringen, så ge er till tåls, det finns dom som har det värre, har ni mat och tak, jobb och fritid och ett positivt tänkande om framtiden, så ge er till tåls och ge Stefan Löfven lite arbetsro.

Tro mig när jag säger att jag vet när en människa har hjärtat på rätta stället och det har den karln!


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 28 okt 2014 09:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: