sourze.se

Jimmie Åkesson in i väggen

"Nu har det gått så långt med trakasserier och smutskastande..."

Kan det vara med lagen överensstämmande att det tredje största partiet, SD, utestängs från allt regeringssamarbete, på bekostnad av två mindre småpartier varav dessutom Vänsterpartiet går stick i stäv mot sossepartiet? 
           
Och som inte det skulle räcka till, så blir SD smutskastade på det allra grövsta sätt av de andra partierna, som tror sig veta bättre. 
     
Nu har det gått så långt med trakasserier och smutskastande så vår eminente partiledare Jimmy Åkesson har gått in i "den berömda" väggen. 
       
Som väntat dröjde det heller inte länge förrän skadeglädjen spred sig i de andra partierna (och dessa skall styra och ställa över det svenska folket ). Det svenska folket som snart är helt överkörda av tiggare och invandrare som säger sig fly för sina liv "tro det den som vill". 

Det som gäller nu är öppna svängdörrar för massinvandringar och till det hör "öppna portmonäer" och "öppna hjärtan". Hur svenskarna själva mår, det har mindre betydelse, det kan bli mångfalt fler som går in i väggen.
     
Det senaste utspelet från regeringen Löfven är att de kommuner som vägrar ta emot fler flyktingar ska genom lagens hjälp bli tvingade att göra detta. Det osar diktatur lång väg. 
     
Så de 13 procent som genom ren självbevarelsedrift röstat på SD, har genom regeringen och de andra partiernas försorg, helt blivit skuffade åt sidan och har ingen talan. Så vi kan "gå och dra något gammalt över oss", som uttrycket säger. Men jag kan tänka mig att sista ordet ännu inte är sagt, det kan hända mycket innan nästa val.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 21 okt 2014 21:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: