sourze.se

Demokrati

"När det nu efter valet har visat sig att Sverigedemokraterna blivit det tredje största partiet, skulle man i rimlighetens och demokratins namn kunna förvänta sig att de även får det inflytande som de är berättigade..."

När det nu efter valet har visat sig att Sverigedemokraterna blivit det tredje största partiet, skulle man i rimlighetens och demokratins namn kunna förvänta sig att de även får det inflytande som de är berättigade till i regeringsbildningen. Och att var åttonde svensk röstat på SD, inte att förglömma. 
             
Men inte, nu försöker sjuklöverpartierna stänga ute det tredje största partiet från allt inflytande i regeringsbildningen. Detta moriveras med att det finns ett stort antal nazister och invandrarhatare i SD, som givetvis inte är sant. I stället finns en stor oro kring den invandringspolitk som bedrivs och som uppfattas som alltför frikostig och ansvarslös. 
         
Vi kan gå till broderlandet Danmark där Dansk Folkeparti (DF) är fullt accepterat i den danska regeringen. Claus Hjort Fredriksen (politiker för Venstre) har sagt: "I dansk politik har vi aldrig betraktat vissa partier som andra klassens partier. 
       
Jimmy Åkesson hänvisar ibland till sandlådan där man i andanom kan se sjuklöver-kvartetten sitta med sina spadar och hinkar och frenetiskt bevaka sandområdet där inte Jimmy Åkesson beviljas tillträde, enligt deras egna tillyxade lagar. För ve och fasa, då måste vi först och främst öppna våra hjärtan för den egna befolkningen och vad innebär det? 


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 17 sep 2014 15:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: