sourze.se

Tänkte inte på det....

Anlägger man ett SD-perspektiv på denna grupp "nysvenskar" blir konsekvenserna lite annorlunda.

Varje dag anländer det till Sverige drygt 300 individer av blandad härkomst med minst en anhörig i Sverige. Dessa drygt 300 får inte bara med full automatik s.k PUT, permanent uppehållstillstånd, utan även svenskt medborgarskap i många fall, trots att vi med full säkerhet kan säga att det tar i genomsnitt mer än tjugo år innan de bidrar till egen och andras försörjning och välfärd.

Ingen grupp i vårt samhälle är mer krävande vad gäller resurser i form av såväl omsorg som utbildning i minst 16 år. Dessa resurser utgörs av både skattemedel och ren välgörenhet i form av frivilliga vårdgivare som även tillhandahåller bostad för de allra flesta.

Ingen i gruppen kan tala någon som helst begriplig svenska, bortsett från enstaka ord, under sitt första år i landet och det tar för många 10-12 år att uttrycka sig begripligt i skrift. Basala matematikkunskaper har man först 11-15 år efter ankomsten till Sverige.

Vi vet också att ju längre de vistas i Sverige desto fler kommer att begå brott, missbruka olika droger, bli deprimerade, sjuka, arbetslösa, hemlösa och trots detta kräva full svensk pension.

Många av dessa drygt 100.000 individer kommer också att med historiskt belagd säkerhet, skapa ett betydande antal anländande anhöriga under ca.25 års tid när de själva varit här i runt 20 år.

Vi skulle spara hundratals miljarder på att minska den här gruppen med 90% per år men en politiskt korrekt majoritet och en konspirerande journalistkår vägrar att diskutera de enorma kostnader som är förenat med barnafödande.....


Om författaren

Författare:
Veritas

Om artikeln

Publicerad: 15 sep 2014 07:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: