sourze.se

Tack polisen!

Jag är så arg att jag knappt kan skriva och det är min själ inte på polisen.

Hur innerst in i hela glödheta helsicke kan människor som går iväg på en motdemonstration där man blandar sig med maskerade människor, människor beväpnade med amoniakfyllda ballonger och stenar, kända våldsverkare från ett kärt grannland och tro att bara för att ni själva inte är våldsamma så ska polisen kunna särskilja er? Är ni fullkomligt idiotiska? Och när en kille ställer sig i vägen för ett av polisens utryckningsfordon med tjutande sirener och sträcker upp händerna för att visa att han inte tänker flytta på sig blir påkörd på foten då blir ni som galna, då har polisen gjort fel, nej ni borde skämmas hela bunten som var där, istället för att ta avstånd från våldsverkarna så beblandar ni er med dom och sedan anklagar polisen för att vara för våldsamma.

Hur understår ni er som vill ha ett demokratiskt samhälle att när polisen skyddar ett parti, även om de är fullkomligt dumma i huvudet, därför att de har fått tillstånd, så gör ni på detta viset och står och skriker mördare till människor som har valt ett av de mest otacksamma jobb i världen, inte för pengarna utan för att de tror på just ett demokratiskt samhälle, de ska sedan gå hem till sina familjer och behöva smällta era glåpord. Skäms på er, jag kan inte säga det många gånger nog, skäms, skäms och åter skäms, kalla är inte för något annat än samhällsomstörtande individer, skäms.

Jag träffade några av dessa poliser på kvällen och satt och lyssnade när de pratade, vet ni, helt vanliga, bröder, systrar, mammor och pappor som ni kallar mördare? Folk går ut på internet och skriver "Ta med kullager och släng på marken så bryter hästarna benen!"

Och det är dessa människor ni står med och tror att polisen ska behandla er med silkesvantar? Var glada att det inte blev värre, flytta er från patrasket ni omger er med och håll er borta från tumultet qannars hoppas jag verkligen att ni får en hov i huvudet för det förtjänar de som kastar sten och amoniak på hästarna.

Rannsaka er själva och skärp er detta är skamligt, och polisen, tack för att ni red fram i full fart, någon måste våga visa var ribban ligger när era liv och djurs liv står på spel.

En vanlig medborgare!


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 25 aug 2014 10:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: