sourze.se

Vi SD:are tillhör också Svenska folket!

"Det verkar som om detta att regera ihop med Sverigedemokraterna eller inte är ett av deras största valfrågor. Istället borde de sätta mera fokus på viktigare samhällsfrågor..."

Vi som röstar på Sverigedemokraterna, tillhör inte vi också "svenska folket" eller?  Nu i valtider hör man politiker uttala sig i sina valfrågor och vallöften, samtidgt som de i samma andetag poängterar att de inte kommer att regera ihop med SD om de efter valet kommer i regeringsställning. Vad då? Vad har de tagit sig för egenmäktigt förfarande att utestänga ett parti som blivit lagligt invalt och dessutom är ett av de större partierna i Sveriges riksdag.
     
Det verkar som om detta att regera ihop med Sverigedemokraterna eller inte är ett av deras största valfrågor. Istället borde de sätta mera fokus på viktigare samhällsfrågor, som t.ex hur man skall hantera den alltmer skenande äldreomsorgen, den undermåliga sjukvården osv.
     
Det senaste utspelet från Fredrik Reinfelds sida, var  att "svenska folket" ska öppna sina hjärtan för massinvandring och detta på bekostnad av indragningar i en hel del samhällsfunktioner de kommande åren, (för hur länge kan ingen veta, kanske tills statskassan har sinat ut och detta kan nog gå ganska så fort). 
     
 Sverigedemokraterna vill ju som bekant hjälpa till på plats i krigsockuperade länder, där alltfler kan få ta del av hjälpen. 
     
Men, nu återkommer jag till frågan: Vi som röstar på Sverigedemokraterna, tillhör inte vi också "svenska folket"? 

I såfall, efter de andra partiernas agerande om att bojkotta SD om de kommer i regeringsställning, då är det ren och skär diskriminering av en stor del av "svenska folket" som de så beskäftigt säger sig värna om. 



Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 22 aug 2014 16:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: