sourze.se

Hel svensk skolklass könsstympad

Nu blir jag riktigt förbannad!

En hel skolklass som könsstympats i Norrköping och ett 60-tal sedan i Mars? Mina frågor är följande, har föräldrarna häktats?
Är flickorna omhändertagna? De har enligt svensk lag stympat sina barn, så enkelt är det, finns inget att diskutera och vi har låtit det ske. Nu riskerar de att bli bortgifta och även detta har vi vetskap om. Ta barnen omedelbart och åtala föräldrarna!

Vanlig jävla svensk vänlighet och förståelse hjälper inte här, nu får det vara nog. I fortsättningen när människoer från dessa länder söker asyl ska de underteckna att om det uppdagas att de gjort något sådant mot sina barn kommer de med omedelbar verkan avvisas tillbaka till hemländerna och barnen omhändertas, det finns inget att diskutera, bara ta tag i detta nu, annars sker det fortfarande med myndigheters vetskap, vänta inte en dag till och säg inte att det inte finns resurser för jag vet många som skulle vilja hjälpa dessa tjejer jag kan själv ta hand om en om inte två av dem, stackars barn.

Östergötland har under drygt tio år haft i uppdrag från regeringen att förebygga hedersrelaterat våld, vad fan har ni suttit och gjort? Skäms på er som sysslat med detta, ni har misslyckats rejält och borde fråntas era uppdrag. 

Vi har misslyckats att skydda dessa barn ingen annan.

En förbannad Angus.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 23 jun 2014 09:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: