sourze.se

Skräniga Ung Vänster kan dra kortaste strået

Låt oss slippa skränande vänsterungdomar, som har satt i system att störa valmöte efter valmöte för SD-ledaren Jimmy Åkesson. Nu senast på torget i Karlstad den 14 maj.

   
Partiledaren för vänsterpartiet Jonas Sjöstedt har gått ut i media och sagt att dessa saboteringar av valmöte efter valmöte, som Ung Vänster ägnar sig åt, inte är något som moderpartiet ställer sig bakom. Men det behövs nog ett mera kraftfullt fördömande om det ska ha någon effekt på de skräniga vänsterungdomarna. Det vore nog läge för Jonas Sjöstedt nu att ta förbundsordförande för Ung Vänster, Stefan Lindborg, i örat
            
Kanske Ung Vänster tror att de kan hjälpa partiet (som hänger på målsnöret för att komma in i riksdagen vid höstens val, till motsats för Sverigedemokraterna som går från klarhet till klarhet) genom ideliga provoceringar för att störa den allmänna ordningen, när Jimmy Åkesson håller sina valtal runt om i landet.
 
Men det kan istället sluta som för "elaka Måns" i Pelle Svanslös böckerna av Gösta Knutsson, där elaka Måns med allehanda stygga påhopp försökte skada Pelle Svanslös, men där alltid till slut elaka Måns fick dra det kortaste strået.   


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 15 maj 2014 17:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: