sourze.se

Huliganer eller bara idioter?

"Jag är inte ensam om att säga att nu får var nog. Att se på fotboll ska vara en allmän rättighet, för det stora flertalet vill se sporten fotboll och inte se på när någon blir nersparkad på öppen gata eller liknade."

Så har de hänt igen och alla förfasar sig över de inträffade. Nu vill man ta krafttag mot detta, men det sa man föra gången också. Är de inte dags att bestraffa dessa personer och se till att de får göra rätt för sig? För det är väl inte meningen att vi andra ska behöva lida för att en lite klick idioter inte kan låta bli att misshandla andra supportrar?

Ska vi stillatigande se på när dessa personer tar ifrån oss fotbollen? NEJ! Det ska de inte få göra, det är dags att klubbarna börjar rensa i sina supporterskaror och får hjälp av polisen att göra detta, för det är inga oskyldiga små lamm vi talar om. Många av dem har flera domar på sig sedan tidigare. Nu kan inte de styrande i det här landet gömma sig för frågan längre, det är på tiden att man får tummen ur.   Det har utretts sedan tidigare, men som vanligt har det inte blivit mycket av detta på grund av olika saker som tycks komma först. Biljettpriset går upp och den vanligen fotbollsintresserande vågar inte gå på någon match längre, av rädsla för att bli nersparkad.

Det har talats om maskeringsförbud på matcherna och det är en bra början, men nu gäller det de så kallade firmorna, som enbart sysslar med att misshandla andra lags supportrar. Polisen tror sig veta vilka de är, men kan inget göra på grund av byråkrati. Jag är inte ensam om att säga att nu får var nog. Att se på fotboll ska vara en allmän rättighet, för det stora flertalet vill se sporten fotboll och inte se på när någon blir nersparkad på öppen gata eller liknade.

Se nu till att dessa firmor får de riktigt besvärligt att rekrytera nya idioter. De av Sveriges befolkning som nu inte kan rätta sig efter de regler och förordningar som finns kan ju alltid bosätta sig i Sibirien, där skulle dem kunna få utlopp för sina lustar.

Om någon är av annan uppfattning eller har något att tillägga så gör det!
 


Om författaren

Författare:
hanssonfh

Om artikeln

Publicerad: 31 mar 2014 15:21

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: