sourze.se
Foto: Flickr/mediajorgenyc (CC 2.0)

Foto: Flickr/mediajorgenyc (CC 2.0) 

Obama: "Gräs inte värre än alkohol"

Landet är bankrutt så nu tycker han att gräs är helt ok.

Obamas tid som president fick ett abrut slut med detta uttalande. Han har gett upp. Han inser att det är svårt eller omöjligt att få några förändringar i landet när han har senaten emot sig. Landet har blivit bankrutt under hans tid och det har det varit länge. USA-dollarn har haft ett värde på grund av att världen i övrigt har stött deras tryckande av dollar. De har alltid egentligen haft en inflation av guds nåde, men eftersom de har varit en stormakt så har världen i övrigt accepterat det.

Det är inget nytt att den som har stor makt får trycka upp sin valuta helt fritt, men den tiden är över nu. Så för att få tyst på kritiken säger han att gräs är helt ok. Polisen kommer sluta jaga folk som röker gräs, sluta göra beslag. Han har nu gett folket ett opium. Det är tråkigt, men det visste vi: världens mäktigaste man kan inte göra så mycket annat än att prata. Bra att du visar hur ihålig makten är.


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 20 jan 2014 08:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: