sourze.se

Isaksson borde ha bytts ut

Jag tycker det var en taktisk miss att inte byta ut Isaksson som uppenbarligen var skadad. Varför har vi annars två reservmålvakter? En miss som kan ha kostat oss VM-platsen. Nu gäller det att komma igen!


Sista kvarten. Portugiserna bombarderade försvaret och Isakssons mål med bollar. Mittbackarna rensade. Ronaldo vräkte sig fram och stämplade Isaksson som vred sig i smärtor. Alla, inte minst TV-reportrarna ropade på byte men ingenting hände annat än att Isaksson kom tillbaka i spel fastän han haltade och grimaserade. Han hade uppenbart mycket ont. Han viftade visst klartecken mot bänken att han kunde fortsätta men varför godkände Hamrén och staben kring honom det? Isaksson var uppenbarligen inte okej. I prenier league ser vi varje vecka lag som gör byten i slutskedet för att förlänga tiden, bryta speltrenden om man är pressad eller för att helt enkelt få en paus. Hämta andan och dricka.

Ronaldo gör mål och Isaksson kan inte lastas för det men vad hade hänt om laget istället fått en paus, tagit emot taktiska råd och kunnat lugna ned sig?

Jag tycker det var en taktisk miss att inte byta ut Isaksson som uppenbarligen var skadad. Varför har vi annars två reservmålvakter? Nu gäller det att komma igen på Friends!


Om författaren

Författare:
Sten O. Andersson

Om artikeln

Publicerad: 17 nov 2013 17:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: