sourze.se
Foto: Flickr/Håkan Dahlström (CC 2.0)

Foto: Flickr/Håkan Dahlström (CC 2.0) 

Tack, poliser, för att ni finns!

Vi ska vara tacksamma så länge det finns folk som vill utbilda sig till poliser.

När dödsskjutningen av en knivbeväpnad asylsökande man i Hagforstrakten gick till attack mot en lägenhet, då höjdes genast kritiska röster mot polisens agerande, inga kritiska röster höjdes mot den knivbeväpnade mannen som hade försökt bryta sig in i en lägenhet och sedan vände sig mot poliserna när de infann sig på platsen.

Sedan var det snyftreportage i TV där det framhölls att de andra asylsökande var i chocktillstånd. Vart är samhället på väg när vi håller attackerande knivbeväpnade ligister om ryggen istället för att stötta polisen som försöker upprätthålla lag och ordning trots påhopp från olika håll. Man kan komma ihåg kravallerna i Stockholm där det brändes bilar och kastades stenar och glåpord på poliserna när de gjorde sitt jobb. 

Vi ska vara tacksamma så länge det finns folk som vill utbilda sig till poliser. 


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 14 nov 2013 22:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: