sourze.se

Zlatan borde skriva på Sourze

Det är alldeles för få kändisar som medverkar i Sourze. Det är dags att det blir ändring på det.

Det har kommit till min kännedom att Sourze har problem, ja, så allvarliga att att man hänger på repet och är nästan utslagen. Det det där är inget bra tillstånd. Så nu fordras det nåt radikalt för att kunna överleva. Goda råd behöver inte vara så dyra. Ja, de här är alldeles gratis. För att kunna stå stadigt på benen så krävs det hjälp av utomstående krafter. Det behövs en massa reklam för hur enastående Sourze egentligen är. Och så livskraftig som den varit.

Vad Sourze behöver är att antal kända personer ställer upp och visar sitt samhällsansvar genom att medverka i tidningen. Det kan få stor genomslagskraft i andra medier. Det hjälper inte hur många texter en sån nolla som jag skriver, det är ytterst få som bryr sig om mina goda råd och tokstolligheter. Det vore väl enkelt att gå ner på Drottninggatan och haffa så många kändisar som möjligt och tigga om hjälp och bidrag till en som har det extra svårt just nu. Det handlar ju om överlevnad för en tidning med tradition och med ett otal skribenter genom åren.

Nu får jag väl försöka göra nåt själv. Så nästa gång jag träffar Zlatan så ska jag be honom medverka i Sourze. Det skulle garanterat bli en bra reklam. Och han har ju alltid mycket att säga. Han kan ju t ex berätta hur det egentligen ligger till med ledningen för landslaget. Är det egentligen nån krut i den nuvarande ledningen. Den där Reinfeldt, han skjuter ju bara fjuttiga tåfisar. Den där Lööv är väl ingen riktig centertank i klass med Gunnar Nordahl. Och beträffande Löfven så är det väl ingen krut i hans vänsterdoja. Troligen är han bättre med högern. Och Jimmi Åkesson har ju alltid varit motståndare till att det är så många med utländskt namn i landslaget.

Här behövs det nåt alldeles extra för att det ska gå vägen. Och det kan det ju göra. 


Om författaren

Författare:
Lennart Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 20 okt 2013 17:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: