sourze.se

Morrissey- vem är det?

Nu har jag varit i Göteborg och där fick jag reda på att det finns en person som heter Morrissey och han är tydligen en stor stjärna inom musikbranschen. Men man kan ju inte veta allt.

Det är inte mycket jag vet om världen! Jag var just i Göteborg och gick igenom Nordstan. Och där var det en himla lång kö till Akademibokhandeln . Det var nån som hette Morrissey som signerade sin bok. Har aldrig hört talas om honom. Men det betyder bara att jag inte hänger med i vad som händer i världen, dvs i allt som är verkligt betydelsefullt. Den där Morrissey är tydligen en betydelsefull person eftersom både gammal och ung stod där och köade i 100 meter för att träffa honom. Men nu har Anders Lokko skrivit om honom i Svenskan, så nu vet jag att han tydligen är en intressant person som har en massa åsikter om vad som händer i världen.

Helt klart är att han inte äter på Mc Donalds, eftersom han är vegan. Och så har han under sitt innehållsrika liv träffat en massa människor som han retat upp sig på. Men det är ju lätt gjort för det finns ju inte många människor här i världen som är riktigt kloka. Hur som helst så var det intressant att läsa om honom med tanke på att livet ju är ett spel för gallerierna. Och då gäller det att ta ut svängarna och ha roligt. Fast på Västra Hamngatan stötte jag emot med tjej som ville att jag skulle hjälpa alla som har det svårt genom att bidra med 125 kr i månaden till UNHCR. Det lovade jag att göra. Så nu har jag extra gott samvete - men tycker fortfarande att världen inte är riktigt klok.

Men - gårdagen var intressant och morgondagen blir ännu intressantare.


Om författaren

Författare:
Lennart Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 18 okt 2013 09:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: